Baiatul ala, il placeai pe el? Conversatia voastra a fost cu tenta erotica? Eu nu cer partenerului sa imi spuna de fiecare fata care ar putea sa ii scrie. Si ca fata, stim ca multi baieti ne scriu noua, chiar daca nu dorim. Asta e motiv sa faca ce a facut? Nicidecum. Ce va face cand vor fi probleme mai serioase? Cum te vei descurca?
Daca te iubea, nu te forta la nimic, nu asa sunt relatiile. Cum sa fii cu cineva de care ai frica? Si da, va deveni mai agresiv, pentru ca vede ca astfel ii dai ce doreste.
Ti-as propune sa il ameninti si tu cu despartirea si sa vezi cum va reactiona. Va lupta pentru voi? Sau te va abandona?
Mulțumesc mult, mi se pare cel mai inteligent răspuns. Pe băiatul ăla nu l-am plăcut niciodată și Conversația dintre mine și el nu a existat, doar mi-a dat un mesaj la care eu nu am răspuns
Nu vreau sa spun multe. Sunt sigur ca el are mai multi ani ca tine.
Spun doar ca il inteleg foarte bine.
1. Sunteti impreuna de 9 luni. A fost la alte femei? Nu cred. In timp ce altii fac sex la greu, el se descarca cu manuela.
2. Sa ascunzi ca primesti un asemenea mesaj de la un alt barbat, pe orice barbat care se respecta l-ar fi infuriat si i-ar fi creat suspiciuni, mai ales ca spui ca ai mai facut greseli mici ata de el. El le poate comsidera mari.
Eu daca eram in locul lui si-mi ascundeai asemenea lucruri si mai ales daca aflam ca flirtezi in ascuns cu alti barbati, ti-as fi dat papucii imediat. Daca dupa 9 luni de relatii faci asemenea lucruri, ce vei face cand relatia se mai rutineaza?
Cine a spus ca Flirtez pe ascuns cu cu alții? Nu l-am înșelat niciodată, nici flirtat, nici vorbit, nimic cu alți băieți. Eu nu am avut absolut nicio treaba cu băiatul care mi-a dat mesaj. Nici in trecut, nici in prezent și nici in viitor nu voi avea vreo treaba. Știu și i-am recunoscut și lui ca am greșit, dar eu totuși cred ca am gândit bine ca am vrut sa evit un scandal, am făcut-o tot Pt el...
Elian a avut dreptate mai Fatima.
Baiatul nu a gresit asa cum crezi tu sa trebuiasca acum sa l "ameninti" si tu cu despartirea si tot. Daca te iubeste si il iubesti,ofera i ce merita,daca simti nevoia,daca il iubesti cu adevarat. Daca nu, lasa l sa l iubeasca alta si cauta pe cineva care sa te iubeasca cum vrei tu.
Nu incerca sa manipulezi si tu. Poate ca nu a procedat corect, dar e normal ca fiind gelos sa faca lucruri la nervi. Bineinteles, nu infractiuni, dar nu e cazul. Lasa ti dramele si aveti o viata sexuala normala
Și nu are mai mulți ani decât mine, Este mai mic cu 2 ani
Cine ascunde odata, ascunde si a doua oara. Faptul ca te intreaba de ce nu raspunzi la telefon si tu nu iei nici o masura, macar sa-i spui ca-l reclami la politie pentru hartuire, ce denota? Ca accepti sa te abordeze, deci flirtezi. Tu chiar nu intelegi ca esti in culpa? Vrei ca prietenul tau sa afle de la cel ce ti-a trimis mesajul? Ti-am spus-o: eu ti-as da papucii asa cum am si facut-o cu cineva. Nu as putea sa traiesc cu cineva care ma minte prin omisiune.
Stai putin sa ne intelegem. Cam cat ar trebui sa te astepte baiatul ala? Sa inteleg ca sunteti de mult timp impreuna. Tu crezi ca daca il saruti el nu simte nevoia? Poate pentru tine e inca o joaca,dar el fizic simte nevoia si e normal sa il deranjeze la un moment dat asta. Daca vrei o relatie,asumati ca trebuie sa ai si o viata sexuala. Ia ti un virgin daca nu ti convine.
Daca ai facut o intr-un final,realizeaza ca nu ai fost fortata. Nu te a legat,nu te a batut. Poate a fost putin santajist emotional cu tine. Te a manipulat,dar nu e cazul sa te victimizezi. Daca ramane cu tine inseamna ca te iubeste. Nu trebuie sa faci o drama din asta. A fost gelos,se gandea ca te va pierde. Faptul ca te saruta si a vrut sa ti faca oral din punctul meu de vedere, nu arata egoism. Baietii nu fac asta oricui, nu saruta pe oricine, nu se enerveaza pentru oricine. Se enerva si pleca, sunt si alte fete. Dar cu tine a stat mai mult si daca sunteti impreuna si acum, inseamna ca e atras de tine. Nu va deveni violent cata vreme ii impui o limita prin intelegere. Oricum nu este amenintare sau santaj in adevaratul sens al cuvantului, deci nu reprezinta un pericol.
Intr-o relație una din cea mai importanta calitate este comunicarea. Ai greșit și tu dar și el. Nu este deloc normal sa pună presiune pe tine daca nu ai simțit sa faci asta, cred ca a acționat mai mult din gelozie, din disperare, din frica (accentuată de mesajul pe care i l-ai ascuns de la baiatul respectiv) de a te pierde.
Lucrul asta din păcate poate lăsa urmări pentru tine și sa speram ca nu va v-a afecta relația.
Lasă timpul sa treacă și vezi cum te simți. Ar trebui sa vorbiți deshis despre tema asta și sa ii spui cum te simți iar pe viitor nu ii mai ascunde lucruri care pot sa ii crească neîncrederea in tine și bineinteles daca nu simți sa repeți "experiența" asta cu el nu o mai face, daca te iubește cu adevărat trebuie sa îți respecte decizia.
Nu a presat o cu nimic. Ea s-a simtit presata.
Si el era sub presiune daca stam sa ne gandim. Ea putea sa refuze. A acceptat. Nu e o problema cata vreme nu se mai repeta, desi e clar ca baiatul va continua sa o trateze asa daca ea il va mai refuza, va continua cu santaj emotional... fiindca pana la urma are dreptate. Sexul e important in relatie. Daca nu vrei o persoana care sa si doreasca sex, stai cu cineva de genul.
Nu e vorba de șantaj emoțional, ma gândeam sa nu se ajungă la ceva mai grav cum ar fi sa ma oblige, sa ma violeze in caz ca eu îl refuz sau nu mai vreau sa facem. Mie asta mi-a inspirat in momentele alea, mai ales ca și a dat tricoul jos dintr-o data și când ma tinea strâns de par. Într-adevăr, m-a întrebat de mai multe ori, eu i-am dat acordul însă el era conștient ca nu am cum sa zic nu, chiar dacă nu voiam, tot da ziceam Pt ca a văzut mai devreme ca am plâns și ca nu vreau sa ne despartim, deci intr-un fel a profitat de sentimentele mele. Ma întreb, la cum era atunci, dacă as fi zis "nu", ce s ar fi întâmplat? Eu nu cred ca s-ar mai fi oprit, cu toate ca am zis nu și poate m-ar fi obligat. Nu se pune problema ca îl ameninț cu despartirea, doar ca nu sunt sigura dacă și el ar fi făcut un pas important Pt mine ( cum a fost Pt mine sa ma dăruiesc lui ) doar ca sa nu ne despartim. As vrea doar sa îl pun la încercare.
Ce naiva esti
Tu chiar crezi ca ramane cineva daca tratezi lucrurile asa? Cand te desparti, oamenii nu stau sa se roage de tine. Vezi sa nu suferi mai rau dupa. Ar trebui sa fie dependent de tine sa faca asta, sa fie slab. Nu cred ca vrei un barbat slab. Ala poate fi dependent de orice femeie, indiferent cine este.
De violat nu o face. Sa nu exageram. Daca tu consideri ca iti este teama de el, atunci lasa l sa te lase in pace!
Ai fost ABUZATA de asa-zisul tau iubit.
trrbuia urgent sa vb cu parintii tai si apoi sa mergi la politie