| val31989 a întrebat:

Buna,TPU! Vreau sa va cer sfatul/parerea.
Uitati cum e : Am 3 prietene,pot sa spun ca ma ajuta intotdeauna,tin cu mine, ma iubesc
si sunt foarte intelegatoare.Sunt toate in clasa cu mine doar ca eu sunt mai mare ca ele
cu un an,(in fine asta nu conteaza).pe toate 3 le cunosc inca de la gradinita de cind
eram mici...ma simt mai apropiata de una din ele >(S----sa-i zic asa),pot spune ca mereu
me-a fost alaturi,mereu lasa totul balta pentru mine,vroia ca eu sa ma bucur,vroia mereu ca
eu sa fiu cea fericita,niciodata nu m-a birfit, si nici nu cred ca ar face-o.De la 4 ani si pana
acum la 14, doar cu ea am prietenit,intotdeauna eu eram "legata" de ea laughing,ce-i drept suntem
ambele mai nebune, mai cu zimbetul pe buze.De cate ori e ceva la scoala,vre´un eveniment ceva,
sau intreceri sportive,mereu ma lasa sa ies eu prima(in final),stiu ca ea ma considera cea mai
buna prietena,la fel si eu.Dar,.a fost un timp (doar o luna, poate si mai putin)cand ma
simteam mai apropiata de alta >(A---asa ii voi spune). pentru ca ea avea doar 12 ani,dar ma
intelegea ff bine,nu zic ca S nu ma intelegea,dar ea nu stiu,cum sa ma exprim,
ii spuneam ei,si asa,am vorbit cu ea timp de o luna.Dar,am fost prea proasta,
si nu am vazuut ca am ranit-o pe S,se simtea abandonata, singura.pentru ca ea doar
pe mine ma considera cea mai buna prietena.Cat despre cea de-a treia O.pot sa zic
ca are aceleasi gusturi ca si mine big grin,in cintece,poezii,romane, obiecte.Si acum as
vrea sa va intreb deci nu stiu,ma simt apropiata de S si A, nu pot alege intre
prieteni.pe ambele le iubesc,dar nu stiu,Voi ce credeti care s-a dovedit a fi mai
buna prietena?
(Sper ca nu a fost plictisitor sa cititi toate astea si sa ma fi inteles, adica
ce am vrut sa va intreb)
Funda pentru un raspuns bun!
P.S scuzati greselile.

Răspuns Câştigător
| ღBuBuRuZaTaღ a răspuns:

Buna! Cred ca S iti este mai buna prietena.Ea te-a lasat mereu prima, si-a lasat treaba pentru tine si etc...Si s-a simtit ranita cand ai lasat-o balta.Asta inseamna ca ii pasa.Cred ca nu te-a lasat balta la prostiilaughingSi nu te-a barfit.o stii de 10 ani(asa am inteles). Deci, parerea mea este ca nu trebuie sa faci o alegere, ci sa petreci timpul cu amble si sa nu o mai lasi balta pe S.

2 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

La varsta asta prieteniile se fac si desfac repede, cea pe care o consideri acum cea mai buna prietena, poate va fi data uitarii in liceu.Lasa lucrurile sa curga, cere-i scuze de la S, vorbeste si ai grija si de celelalte doua prietene.Nu conteaza cui aloci titlul de cea mai buna prietena acum, nici peste o luna atat de tare, atat timp cat esti inconjurata de oameni care tin la tine cu-adevarat, te poti simtii privilegiata.Numai bine!happy

| Madycu a răspuns:

Sincer ar trebui sa le intrebi pe fiecare ce cred despre tine si afla care este mai apropiată. Si nu te lăsa influentata de aparente. Insa ar fi o buna idee Sa rămai prietena cu ambele.