Buna! Cred ca S iti este mai buna prietena.Ea te-a lasat mereu prima, si-a lasat treaba pentru tine si etc...Si s-a simtit ranita cand ai lasat-o balta.Asta inseamna ca ii pasa.Cred ca nu te-a lasat balta la prostiiSi nu te-a barfit.o stii de 10 ani(asa am inteles). Deci, parerea mea este ca nu trebuie sa faci o alegere, ci sa petreci timpul cu amble si sa nu o mai lasi balta pe S.
La varsta asta prieteniile se fac si desfac repede, cea pe care o consideri acum cea mai buna prietena, poate va fi data uitarii in liceu.Lasa lucrurile sa curga, cere-i scuze de la S, vorbeste si ai grija si de celelalte doua prietene.Nu conteaza cui aloci titlul de cea mai buna prietena acum, nici peste o luna atat de tare, atat timp cat esti inconjurata de oameni care tin la tine cu-adevarat, te poti simtii privilegiata.Numai bine!
Sincer ar trebui sa le intrebi pe fiecare ce cred despre tine si afla care este mai apropiată. Si nu te lăsa influentata de aparente. Insa ar fi o buna idee Sa rămai prietena cu ambele.
kristina94 întreabă:
ale0409 întreabă: