Buna stai linistita nu cred ca te inseala esti norocoasa ca ai pe cineva care sa tina atat la tine te rog sa imi spui ce surpriza tiau facut mor de curiozitate succes!
Multumesc, si eu mor de curiozitate . Abia astept... Dar mai e pana sambata Oricum, te anunt
Buna
nu cred ca dupa 4 zile el te iubeste, e prea devreme (asta daca nu va cunoasteti mai demult). baietii pot spune un milion de chestii dragute, dar nu inseamna neaparat ca asta simt.
iar prietena ta nu se poate numii prietena daca se da la iubitul tau. oricum, daca el chiar te iubeste, nu i-ar acorda atentie prietenei tale, totusi mi se pare dubios ca a ramas atunci cu ea afara, plus ca ei doi vorbeau si nu te bagau in seama. ok, asta ar trebui sa iti dea de banuit.
nu mai plange ca nu ai de ce, asteapta sa iti demonstreze ca tine cu adevarat la tine. si ai grija, sa nu crezi chiar tot ce iti spun baietii.
sper ca te-am ajutat :*
Asteapta si tu sa vezi cum evolueaza lucrurile, daca te iubeste cu adevarat atunci va ramane cu tine, nu trebuie sa-ti faci griji
Ca baiat iti spun:vrea sa o impresioneze pe cealalta fata...asa eram si eu la un moment dat...eu zic sa-l lasi sau cel mai bine sa iti urmezi instinctul.
Daca zici ca atunci candai plecat el a observat ca u plangeai inseamna ca, chiar te iubeste iar in legatura cu prietena ta ca mai bun nu stiu ce sa iti spun dar daca era sa ii placa de cred ca ti-ar spus inainte sa stai u cu el
Andrei67y5 întreabă: