Poate asta pentru ca tu te uiti dupa fete "pitzi", care se uita doar dupa "Bad boys", si cu genul ala de fete nu ajungi nicaieri, nici nu mai incerca, o sa vina timpul cand fetele se vor coace putin la minte, se vor maturiza, vor ajunge la gandirea ta, gasesti si tu o fata de genul tau intre timp... fete de varsta ta adica "12-13-14 ani" (cam atat ar trebui ma gandesc sa aiba partenera ta) sunt inca copile, si nu stiu ce vor, e normal. am observat si eu
Fetele din ziua de astazi au nevoie de baieti duri...nu prea pricep eu de ce dar anyway nu inteleg nici de ce tu nu poti sat cu o fata care sa semene cu tine calma, desteapta(nu tocilara dar nu trebuie sa te schimbi doar pentru ca ai observat ca prietenul tau care este un dur are atatea fete la picioare trebuie sa iti gasesti o fat pe meritul tau sper ca te-am ajutat pup
Deci, după cum te`ai descris pari un băiat de treabă şi da L are dreptate fetele `piţi` se duc la băieţii care : fumează, beau se drogheaza si in cel mai rau caz siau pierdut virginitatea adica la `bad boys` cica. crede`ma nu vrei o fata ca aia. deci da nu esti singurul care crede asta. dar fi sigur, mai sunt un milion de alte fete exact pentru tine, deci nu`ti fa probleme.