Daca prietenia voastra se materializeaza intr-un amarat de cadou
iti zic ca nu sunteti si nici nu ati fost prietene niciodata, nici nu ai nevoie sa inchei prietenia din moment ce va desparte un martisor sau un BMV, prietenia nu inseamna un lingou de aur sau 1 martisor la 1 leu ci RESPECT, intelegere, sprijin reciproc nu cadouri,
cadourile sunt pentru relatii afara de cele de prietenie si in plus conteaza cum iti da un cadou nu cat de mare este sau sa inteleg ca daca prietena ta cea mai buna iti da un martisor si eu un Lant de aur eu devin automat cel mai bun prieten al tau? ia gandeste-te scuze de tonul asta agresiv daca am fi fata in fata sigur ai intelege dar sunt convins ca intelegi
Bună!
Părerea mea este că e posibil să nu îşi fi dat seama că nu procedează bine. Tu trebuie să fii mulţumită că i-ai dat unul frumos şi nu te-ai făcut de ruşine ca ea.
Cu toate acestea, nu cred că ar fi cel mai indicat lucru să vă rupeţi prietenia doar pentru un mărţişor deoarece peste câtva timp sigur o să-ţi pară rău. Eu zic să te mai gândeşti în privinţa deciziei care vrei să o iei.
Pa-pa!
Sfat : trateaza-te, mai complex n-am. Daca tu inchei o prietenie pe baza de cat de mare era martisoru atunci ai probleme la mansarda. Poate ala mic de ti-l dadu tie era un simbol si celeilalte i-a dat un con cu flori de plastic, logic era mai mare.
Da zau asa, pentru un martisor?
Buna,
eu as spune sa Nu inchei relatie dintr-e prietene adica Sincer pe voi va desparte un amarat de martisor? nu ar trebui sa ne inadoim niciodata de prieteni. Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa faci asta crede-ma prietenii sunt cei ce sunt aproape atunci cand iti este foarte greu. Poate ca a facut si ea o greseala. Stiu cum te simti dar nu ar trebui sa va despartiti! Nu va puteti despartii din cauza unui lucru banal. Succes si numai bune
Funda?:*
Nu fii egoista! PPoate acea fata nu a primit nici un martisor si poate ea a vru sa o bucure asa...Nu te supara dintr-un fleac! Nu trebuie sa dai nimanui o funda pentru unul din raspuns daca tu insati nu poti sa gandesti ce sa faci! Parerea ta este cea mai importanta? Nu intotdeauna! Daca ai scopuri egoiste nu e un raspuns mportant! Fii buna si iarta pe aceaprietena!
Chestia e ca i-a mai dato si frumos si i-a spus ca 'e special pentru tine'dar mie in scmb mi la aruncat pe banca si a zis cu o voce mai cruda "POFTIM"
Offffffff nimeni nu ma intele geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Art trebui sai pui intrebari legate de fata aia si sa iti dai seama ce doreste de la fata aia.
Si cer nu trebuie sa pui capat unei prietenii doar din cauza unui martisor.
Poate prietena ta are un interes la fata aceea.
Nu cred catot ceea ce conteaza e cat de mare este martisorul...adica sigur.tie ti l-a daruit din inima.nu ar trebui sa te supere treaba aceasta.serios.cadourile...pe langa prietenie sunt niste nimicuri