| Bogdinzilaa a întrebat:

Buna TPU vreau sa va intreb ceva eram asa la o petrece si am fumat 3 tigari asa la misto findca ma-u obligat si am tras 2 fumuri dintr-un cui dupa 2 zile am simtit ca am nasu infundat.Iar azi m-am trezit abia ce pot vorbi cand tusesk ma doare ingrozitor gatu iar cand beau apa acolo la gat simt o galma pe dinauntru care nu lasa sa intre apa intra cu greu.Ce e e ceva grav rau? pot muri? Sau decat asa se intampla la raceli in gat? plz un raspuns

Răspuns Câştigător
| AmaliaMocanu a răspuns:

Asa se intampla la racelile in gat, dar ar putea fi si ceva mai grav, noi nu suntem doctori si nu suntem in masura sa iti raspundem.Cel mai bine te duci la medicul de familie.
Eu am patit asa ceva in gat si au depistat ca e doar amigdalita dar de fapt era o infectie grava care a coborat spre plaman si am facut pneumonie.Cel mai bine e sa te consulte un doctor.

7 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Posibil sa te fi infectat sau doar sa fii racit mai tare. Nu pare ceva foarte grav, nu poti muri. Iti recomand sa te duci neaparat la urgente totusi sa consulti un medic. Nu te juca! Astfel de chestii pot duce la sufocare... nu vreau sa te ingrijorez dar ma rog sfatul meu e sa mergi la doctor, sa bei ceaiuri calde, sa nu mai fumezi. Sper sa iti revii happy bafta!

| Bogdinzilaa explică (pentru AnonimaOk):

Am uitat sa va zic am 14 ani dar nu pot merge la doctor am avut niste probleme inainte si am stat numai in drumuri pe la doctor.Si vreau sa stiu si acum beau un ceai mi-e frica.Dar inghit greu apa.

| Bogdinzilaa explică (pentru Bogdinzilaa):

Si nu cred ca e infectat sau imflamat amigdalele sunt ca de obicei in partea stanga si partea dreapta si le simti ca si in fiecare zi si nu sunt chiar mari raman asa mereu de mult timp.Dekat ca inghit greu apa plz ajutor

| Bogdinzilaa explică (pentru Bogdinzilaa):

Aa da si cand inghit ma doare si gatu si in piept pe la inceput

| AnonimaOk a răspuns:

Mai tu nu vrei sa mergi la doctor treaba ta insa nu ai altfel ce sa faci... sincer orice mi-ar zice ai mei eu la medic as apela decat sa se agraveze. fii atent cum iti soliciti gatul dar eu zic ca ai ceva cu sistemul respirator; pff nu stiu nu suntem in masura sa iti rezolvam problema noi doar ne dam cu parerea dupa cum vezi si doar iti dam sfaturi. Vorbeste cu parintii nu va fi capat de lume daca te pedepsesc. preferi sa suferi si sa stai cu griji? ei vor sti ce e de facut. Insanatosire grabnica.

| AnonimaOk a răspuns:

Totusi chestia cu pieptul e posibila zic eu si daca te-a tras curentul. Cel mai bine baga-te in pat, la caldura, bea-ti ceaiul asa cat poti, nu forta si lasa naibii tutunul si toate astea of doamne tocmai cand ma las si eu trebuie sa aud atatea chestii incadrate in acest capitol... succes inca o data sper sa iti revii nu mi-as fi dorit sa trec prin asa ceva si nimeni nu ar vrea. Intre timp calmeaza-te, nu te agita! cauta un prieten care poate stie ce e de facut

| WithoutFeelings a răspuns:

Nu cred ca poti muri,chiar nu cred.E doar un cui, e imposibil sa mori. Poate te-ai iritat, sau nu prea stiu, ideea e ca ar trebui sa mergi la un medic, sau daca ai 15-16 ani, si iti e frica sa le spui alor tai, eu as intreba cel mai bun prieten sau chiar pe tipul care ti-a dat sa tragi din cuiul respectiv.Eu una asa as face happy