| Bogdinzilaa a întrebat:

Buna TPU vreau sa va intreb ceva.Eu nu stiu dc findca nueram prea atent inainte. Dar mi se pare ca am facut o constipatie si am baut ceai de musetel si multe mere si portocale si a trecut ieri. Vreau sa va spun ca si inainte de constipatie cu 1 zi care am fkaut acum 2 zile.Ma durea foarte tare spatelecand ma fortam sa fac si in zona abdominala mai jos la centura sub buric..si nu stiu daca e ceva grav. Iar eu inainte Am fost suspecat ca as avea viermisori intestinali Oxiuri mi se mare si am facut testul si a zis ca nu am nick dar totusi femeia aceia mi-a spus ca nu pot sa fiu hcior si sa vad asa ceva si mi-a dat un medicament si gata. Iar nu stiu ce sa zic.Am 3 intrebari.1.Este ceva grav de ma doare acolo rau si vreau sa va spun ca la cat ma chinui sa fac skot decat niste fesale mici si subitiri si nu imi vine sa cred cat ma chinui. 2. daca chiar am viermisori intestinali daca stau mult ei pot sa te omoare.Si 3 daca are cum colosul sa se micsoreze sau sa se mareaska sau daca exista vreo boala din aceasta in care sa mori la colos zicsa ti se blocheze.Rpd 1 ajutor plz.

Răspuns Câştigător
| Hash001 a răspuns:

Daca nu te c**i o zi/doua/trei nu e problema. Corpul tau poate sa digere fara sa elimine ceva.
1.Nu te screme, caci nu trebuie sa faci treaba mare neaparat
2. Nu te omoara, dar esti sleit de orice putere
3. Nu.

0 răspunsuri: