| Bianca1864 a întrebat:

vreau sa va intreb cv, desi e putin cam rautacios.am o colega, geloasa, care tot arunca minciuni la diriginta.ideea e ca fata asta ma dispera de mai mult timp pe mine si pe prietena mea si am nevoie de o razbunare.problema e ca trebuie sa fac ceva foarte subtil deoarece masa e toata ziua la sc.singurul avantaj pe care-l am e ca-l cunosc pe baiatul pe care il place.va rog deati-mi idei.e ceva foarte serios.am avut multe probleme din cauza ei, iar eu nu am sa renunt la nimic in favoarea ei.dau funda celei mai bune idea, si vot celorlalti.

Răspuns Câştigător
| ArT_2528 a răspuns:

Ar trebui sa ii explici ca nu ai nici o vina pentru ca lui i-a placut de tine, si poate il faci pe celalalt baiat sa stea cu ea, asa va "revansati" fata de ea.

4 răspunsuri:
| ArT_2528 a răspuns:

Buna! In primul rand ai incercat sa rezolvi situatia si sa vorbesti cu ea de ce se comporta asa? Poate e rea cu tine tocmai din cauza ca esti cu baiatul pe care ea il place si vrea sa se razbune pentru asta. Oricum, daca vrei sa continui "lupta" incearca sa te prefaci ca nu te deranjeaza rautatile ei, imprieteneste-te cu prietenele ei si cu ea, vorbeste-i in apropouri si incearca sa ii intorci vorbele pe cat poti, dar intr-un mod subtil asa incat sa se subinteleaga ce vrei sa ii spui ( asa nu te mai poate acuza de nimic, poti spune ca a inteles ea altceva ). Spuneai ca ii place de un baiat, ai putea sa incerci sa te imprietenesti cat mai mult cu el si sa deveniti buni prieteni. Dar totusi parerea mea e ca ar trebui sa vorbesti cu ea.

| Bianca1864 explică (pentru ArT_2528):

Am vorbit.si e rea cu mine si cu prietena mea tocmai pentru ca lui i-a placut de noi.multumesc de sfaturi, mai astept sa vad daca mai primesc si alte pareri dupa care voi acorda funda.

| ArT_2528 a răspuns (pentru Bianca1864):

Ar trebui sa ii explici ca nu ai nici o vina pentru ca lui i-a placut de tine, si poate il faci pe celalalt baiat sa stea cu ea, asa va "revansati" fata de ea.

| Gabitza00 a răspuns:

Pai tu dc nu ii zici maimei tale....in fine in locul tau si eu m-as razbuna rau......ai putea sa cumperi ceva dulce si sa ii oferi si ei.da' tu sa nu mananci ci sa pui multa sare sau mult piper in punga cu dulciuri, sa ai o atitudine indiferenta fata de ea si sa fii intotdeauna mai stilata iar lucrul care ar scoate-o cel mai tare din papuci ar fi furatul iubitului sau posibilului, Daca e grasa aminteste-i de fiecare data cum arata, sa se exprime incorect la ora de romana. poti sa povestesti la toata scoala, Ai putea incerca si pe la spate sa ii joci un joc: sa te imprietenesti cu ea. asta cerandu-ti scuze de cele intamplate si sa ii spui ca vrei sa faceti pace, trebuie sa o faci sa creada ca esti prietena ei. iar daca v-ati imprieteni ai putea afla multe lucruri despre ea, pe care, daca vrei sa te razbuni poti sa le spui si celorlalti colegi. Funda?

| Bianca1864 explică (pentru Gabitza00):

Multumesc,as face tot ce ai zis, dar ea e o paracioasa si se va duce la masa.ai cv mai subtil? mai am inca cv in maneca.ea e geloasa pentru ca eu sunt cu baiatul pe care la iubit, de celalalt doar ii place.