| Radu_Alexx_2000 a întrebat:

Bună TPU, vreau să vă întreb dacă îmi va fi greu sa imi fac o iubita daca am penisul de 13-14 centimetri. Am auzit ca marimea ar conta.

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da pentru ca la prima intalnire vorbiti despre cat ai penisul

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca marimea conteaza!
Dar eu spun sa mai astepti cativa ani ca sa mai cresti si tu si cuculetul tau, ca la 13-14 cm nu este cine stie ce "dezvoltat".

| Lucian4 a răspuns (pentru Violleta2022):

laughing)))) sfat avizat cu semnatura

| Violleta2022 a răspuns (pentru Lucian4):

Daca un penis de 15 cm este considerat mediu, cum poti sa crezi ca este ok, unul de 13-14 cm?
Bineinteles ca trebuie sa te multumesti cu ce ai in pantaloni, ca de crescut dupa 16 ani, nu mai creste. Dar satisfactia vaginala la femei se obtine ori cu un organ pe masura, iar daca il ai micut, cu alte tehnici ajutatoare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Marimea nu conteaza, poate sa fie oricat de mare.

| Puficathaa23 a răspuns (pentru suntserios):

Numa' la porcarii va ganditi

| corbulalbrosu a răspuns:

Din moment ce adancimea MEDIE a vaginului este de 9-10 cm iar cea MAXIMA este de 13-14 cm in cazul in care excitarea devine extrema. Reiese cat se poate de clar si cert ca un barbat al carui penis are lungimea de 12-14 cm, reuseste sa satisfaci pe deplin minim 8 femei din 10. Si ar fi bine sa nu uiti ca mai ai si degete, buze si limba. big grin Sanatate!

| RainmakerX a răspuns:

Da si nu.

Da pentru ca ai intrebat asta, deci, in mintea ta exista anumite lucruri care trebuie schimbate. (De exemplu, poate esti introvertit sau nu ai incredere deplina in tine.)

Nu pentru ca fetele il vad numai atunci cand e prea tarziu. laughing
Initial o sa-ti vada fata, modul in care te imbraci, lucrurile pe care le detii, fizicul si dupa ce o sa va cunoasteti poaate o sa le placa si atitudinea.

In alta ordine de idei, poti sa compensezi in "alte" moduri.
Ai incredere in tine si actioneaza!

| CodrutElian1990 a răspuns:

Fiecare sac isi gaseste peticul. Bineinteles ca la o gaura mare trebuie petic mare.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Calmeaza-te,nu iti fa griji, conteaza sa arati bine la fata si sa fi inalt si sa te porti OK cu ea si ea sa te placa.

| aimullah123 a răspuns:

13-14 cm e super ok. A afirmat pe la televizor Simona Trasca ca marimea penisului ideala pentru ea este de 14 cm

| horansgang a răspuns:

Un sex bun nu tine doar de marime, asta e o prostie. Marimea ar conta intr-un fel doar cand ti-o vede... In fine, cum spuneam, nu conteaza.