| NuStiTotulDespreMineAsaCaTaci a întrebat:

Vreau sa va intreb daca ma ajutati si pe mine cu niste statusuri noi?

Răspuns Câştigător
| RyGoLeTa a răspuns:

II ignoram pe cei ce ne adora ii adoram pe cei ce ne ignora.ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc.

Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.Si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi trebuia '

Cu nimic mai speciala, cu nimic mai deosebita.Doar diferita

Tu Si tot Clubul vostru De Inecathe. Avem o Vorba Sa va scpunem. Aratatzi Perfect din Spate

Am o gramada de defecte.stiu...nu oblig si nici n-am obligat pe nimeni sa ma accepte...

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

Viata seamana cu o poveste, ceea ce importa nu e lungimea ei, ci valoarea ei`

Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata.

Pentru fiecare 60 de secunde în care sti supărat, pierzi un minut din viaţa frumoasă pe care nimeni nu ţi-o poate da înapoi… aşa că învaţă şi tu să fii fericit şi să zâmbeşti!

. Stiu ca este greu dar sunt aici gata sa te ridic,cand simti ca pici!

Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!

Copilăria. Singurul paradis pierdut.

Doar pentru că cineva nu te iubeşte aşa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubeşte cu toată fiinţa sa.

Nu te teme niciodată de umbre, ele arată doar că există lumină în apropiere!

Zâmbeşte celui care te-a părăsit ca să nu creadă că-ţi pare rău!

Zâmbetul durează doar o clipă,dar amintirile lui o viaţă întreagă.

Adevărul doare. dar ceea ce ne lasă răni adânci este totuşi minciuna!

Ea nu e ca resul.Ea e pur si simpluu` ea`![]

Nu sunt asa cum ai vrea`! Iubeste`ma pe mine nu imaginea mea`!

O fata desteapta are un intotdeauna baiat pe care si`l doresc altele

Nu te uita inapoi. nu te mai pierde printre vise, priveste inainte. sunt cu bratzele deschise si cu ploapele inchise, din nou simt ca mi`e dor. imi doresc sa fiu cu tine impotriva tuturor.
Doar muzica paşilor tăi îmi aminteşte de exiştenţa timpului. Eu Ji toate cuvintele mele nespuse ne deşirăm tăcerea peste urmele tale!
Mult timp a trecut, nimic nu s-a schimbat... La ea tot mai mult se gandeste. Traind cu teama ca deja l-a uitat, Nu stie ca inca-l iubeste.
Cred ca te`ai saturat sa astepti baiatul potrivit ai intalnit atatia badarani ce te`au dezamagit e timpul sa nu ma mai eviti si sa`mi spui in fata daca vrei sa incepem impreuna o noua viata.
Nu se vinde ieftin, fiindca ea vrea TOT! ii lasa pe fraieri cu fanteziile lor. sa`si imagineze cum ar fi sa fie o nOapte a lor!
Ti-ai gasit alta tampita, doar sunt deStule! Nu e vina ei ca O fOlOseSti sa ma raneSti. si faCi spume ca nu reuSeSti
Si'ti vezi de treburi, ca oricum viata merge'n suturi. Ai cazut - te-ai ridicat, inveti noi moduri sa te scuturi."
Stiu ca ti-am spus de multe ori: Cu un zambet ma ridici la nori. Imbratiseaza-ma si apoi povesteste-mi despre noi."
Îmi faci draci! Mă faci să beau mereu. Mă cerţi mereu. De ce mereu vinovata sunt eu
Toti imi spun: -nu renunta- -nu mai plange- -totul va fi bine- Dar eu las capul in jos si le spun: - Nu-i pasa de mine
Ma vei gasi poate intr-o zi. Intr-un loc uitat...ma vei privi. Zicand incet."A fost'odata prietena mea".
O simpla comparatie intre prietenii adevarati si prietenii falsi

Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat…

Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc.

Prietenii adevarati te ridica daca esti jos, prietenii falsi nu-i intereseaza si te lasa jos …

Prietenii adevarati te conduc pe ultimu drum, aia falsi nici nu-i intereseaza ca te-ai dus…

Prietenul adevarat se distreaza la tine acasa, dar a doua zi te ajuta sa faci curat, prietenul fals se distreaza, rupe tot si apoi pleaca fericit, nu te ajuta cu nimic …

Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap…

Prietenul adevarat nu profita de tine, prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui ceva…

Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.

Prietenii adevarati iti spun " Ce mai faci? ", prietenii falsi cand incep cu asa ceva stiu ca au nevoie de ceva…

Prietenii adevarati si-ar da viata pentru mine si eu pentru ei, prietenii falsi nu ar misca un deget pentru mine.,.

Cu prietenii adevarati pot vorbi orice ca a doua zi nu imi aud vorbe, cu prietenii falsi de vorbesti ceva toti stiu ce le-am zis…

Un prieten adevarat iti da sfaturi cand ai probleme, un prieten fals iti da doar sfaturi rele…

Un prieten adevarat iti da bani si nu tii cere inapoi, un prieten fals iti da ceva, ii esti dator cu viata

Prietenii adevarati nu m-au uitat cand au vazut ca nu mai am, prietenii falsi cand au vazut ca nu imi am toti au plecat…

M-ati considerat un prost ca v-am dat, sa stiti si voi ca nu v-am dat ca am fost prost, v-am dat ca am fost bun cu voi, dar nu mai merge asa am sa schimb si eu foaia si in sfarsit mi-am dat si eu seama care imi este prieten adevarat si prieten fals….

Multi rostesc cuvantul `Prietenie` Dar putini il inteleg

Prieteniile care se sfarsesc.De fapt nu au existat!

Prietenul adevărat, este acela ce-ți întinde mina, nu pentru o zi ci pentru totdeauna, cu prietenie...

•Traiesc totul la maxima intensitate.
•Plang si rad in aceeasi zi.
•Vorbesc fara sa tac.
•Ma supar si iert dupa cateva momente.
•Pot ierta usor insa nu pot uita la fel de repede.
•Sunt singura si totodata cu toata lumea.
•Ador sa mi se spuna"te iubesc",si iubesc tot ce ador.
•Nu iau in seama tot ce mi se spune.
•Consider ca fiecare persoana e plina de defecte pe care altii le iubesc.
•Imi doresc sa obtin imposibilul si nu ma las pana nu o fac
Daca nu ai pierdut nimic,fii fericit,daca ai pierdut putin,fii fericit ca nu mai ai pierdut mult,daca ai pierdut mult,fii fericit ca nu ai pierdut totul,daca ai pierdut totul,fii fericit ca nu mai ai ce pierde

Surade cand vrei sa tipi
Canta cand vrei sa plangi
Plangi cand esti fericit
Razi cand esti nervos

Daca viata iti da mai multe lamai…stoarce-le,fa o limonada si…cheama-ma!

Alergam dupa fericire pana departe,fie pe mare,fie pe uscat.dar fericirea e aici,aproape.

Deplina fericire consta in a face pe altii fericiti.

Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire.

Fericirea este o placere pe moment,o amintire de neuitat.

Fericirea este precum pisica,daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi,te va evita cu indarjire,nu va veni niciodata.Dar daca nu ii acorzi nici un pic de atentie si iti vezi de treaba,o veti gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala.

Fericirea se manifesta atunci cand zambesti din adancul sufletului tau si…te simti cu adevarat liber…

Fiintele umane cele mai fericite nu poseda mare lucru,ele sunt.

Nu exista nici fericire,nici nenorocire pe lume,exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot.

Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place,ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Fericirea socotesc că e undeva,deasupra omenescului,cu toate că-i făcută din mărunţişuri omeneşti şi nu se leagă de cel care nu încearcă,măcar de câteva ori în viaţă,să se ridice deasupra lui.

Fericirea e facuta din iluzii,speranta,incredere in oameni si in tine insuti, iar apoi din prietenie.

Esti doar un tanar actor plin de talente, excelezi la capitolul lipsa de sentimente.

Trag un zambet fals pe care toata lumea`l crede, numai ca sa-i arat prostului ce pierde!

De cate ori ma vei privi cu ura si manie.De atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie!

Stiu ca nu sunt singura chiar si atunci cand sunt; x

Durerea te'a maturizat,te'a pus pe ganduri! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.

Lasă`te,lasă`te, lasă`te ascuns de rânduri. Pune`te, pune`te, pune`te putin pe gânduri.

Cand iti intorci privirea spre el, te luminezi de bucurie!

E semn ca cei ca mine au dat strigarea.Ca pentru cei ca noi soarele rasare seara; x

Traiesc din fantezii,visez la nebunii.E o poveste pe care o stiï.

Ma uit la el nici macar nu imi pasa. poate totul ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa iubeasca!

Da,e adevarat.Te-am vrut mult de tot, dar acum nu te mai vreau
Si te doare când vezi că nu`mi pasă, şi îţi zic mereu:nu mai contează, hai lasă

"Am zis ca maine am sa fiu fericit.Dar fericirea nu are trecut sau viitor.Ea are doar prezent.Retraind trecutul si anticipand viitorul nu faci altceva decat sa arunci umbre negre asupra prezentului"
" Domina ca sa nu fii dominat! "

»" Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusî sa-ti mearga mintea… "

»" E greu sa nu faci nimic… nu stii niciodata cand termini... "

»" Punctul G la femei se gaseste la sfarsitul cuvantului SHOPPING! "
»" Cand ai suflet RAU in tine atunci esti privit mai BINE! "
»" Viitorul e trecutul la prezent….dar trecutul ramane trecut caci prezentul stii sigur k va schimba un viitor care a fost deja… "

»"Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau e silit sa recunoasca ca TU esti mai bun si el e mai rau! "

»" NU mai suferiti de FITZE! "
»" Un cerc de prieteni nu se face cu compasul… "

» " Nu sunt rea, sunt smecherita si stiu sa ma fac iubita, hai sa facem o`ncercare, sa vedem care pe care… "

» " Nu exista ganduri rele doar idei iesite din comun laf el cum nu exista nici un gand bun pe care sa v-il spun… "

» " Prea multi prosti pentru o tara asa de mica… " [by DeMoN]
» " Nu exista nu-mi place sa beau… beau fara sa-mi placa! "

» " Nu exista minciuni doar adevar fara dovezi… "
» " Nu exista ceva mai rau decat cazare pe viata… "

» " Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua, sa visez e lumea mea… "

» " Smeel`s like weekend… "

» " Spuneti ca nu m-a suportati dar va uitati la mine de parca mi-ati fi fani… "
» " Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda… "

» " Stam la rand? Sau toti deodata? "

• Cine se scoala de dimineata doarme mai putin...
• Cine se scoala de dimineata,ii vede pe ceilalti dormind...
• Daca ai karte,o duci la anticariat...
• Cine-i harnic si munceste ori îi prost ori nu gândeste. scoala multa nu se cere... sa fii prost,sa ai putere...
• Spre deosebire de frumusete, prostia este vesnica...
• Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.
• Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara.
• Enervez in rate lunare...
• Ce statusuri aveti fratilor, v-ati facut cu totii filozofi!
• Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate.
• Cel ce participa la jocuri de noroc se jefuieste singur.
• Luna de miere este un concediu pe care ni-l luam inainte...de a lukra pentru un nou sef!
• Decat intelectual, mai bine un amarat de miliardar...
• Cine fura azi un ou, maine face omleta...
• Cum iti asterni, cum vine altul si se kulca in locul tau...
• Cand doi se cearta, al treilea... e martor...
• Nu face azi ce poti lasa pe maine...
• Este adevarat ca "banii vorbesc"; cel mai adesea ei ne spun: "La revedere!"
• Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
• Aproximativ 95% din sfaturile pe care le primesc nu au nici o valoare, dar se merita sa le aud pentru acel 5 la suta care merita toata atentia.
• Daca toata lumea este de acord cu tine, probabil ca esti foarte inteligent. Sau s-ar putea sa fi … seful.
• Soferul prudent se uita în ambele sensuri înainte de a trece pe rosu...

• Femeilor le plac barbatii tacuti pentru ca au impresia ca le asculta. (Marcel Achard)
• Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. (G. J. G. Marquez)
• Pentru fiecare saizeci de secunde in care stai suparat, pierzi un minut din viata pe care nimeni nu ti-l poate da inapoi.(Anonim)
• De la sublim la ridicol nu este decat un pas (Napoleon)
• Deoarece ai ochii deschisi crezi ca vezi? (Gothe)
• Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita cum ii cheama. - John F. Kennedy
1) În iubire se simte mai mult decât e nevoie, se suferă mai mult decât se cugetă, se visează mai mult decât se trăieşte

2) Avem timp pentru toate. Să dormim,
să alergăm în dreapta şi în stânga,
să regretăm ce-am greşit şi să greşim din nou
3) Undeva spre limita disperării, eu am găsit totdeauna speranţa
4) Nu iubesti o femeie pentru ca este frumoasa, ci este frumoasa pentru ca o iubesti tu!
5) Lumea are prostul obicei să nu te lase să uiţi exact ceea ce ai vrea să uiţi

6) Timpul e o fiară care are nesfârşita răbdare de a înghiţi totul

7) Nu se poate lua nimic de la capăt, nu mergem decât înainte, doar asupra viitorului putem interveni

9) Eu cred că infernul există. Dar cred că există aici pe pămînt. Aşa cum aici pe pămînt e singurul loc unde s-ar putea crea paradisul. (Octavian Paler, Viaţa pe un peron)

20) Imi e de mare ajutor intr-o lume pe care o inteleg din ce in ce mai putin; iar ceea ce inteleg nu-mi place. Imi permite sa spun: lumea a innebunit sau se indreapta, din inconstienta, spre o sinucidere "globala".

21) Daca putem. Daca avem resurse. Daca ajungem sa credem ca nu "masura" ne poate scoate din mediocritate, ci harul (cine-l are!) de a dori, de a visa, de a iubi "fara masura"." ~ Convorbiri cu Octavian Paler
22) A iubi înseamnă, poate, a lumina partea cea mai frumoasă din noi. O iubire pe care esti nevoit sa o pazesti nu reprezinta nimic.

23) Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei ce au crezut in tine!
23))Toccare la stella intoccabile e non dimenticare coloro che hanno creduto in te

24) Ceilalţi lupi m-ar sfâşia dacă ar şti că urletul meu e, in realitate, un plâns

25) Barbatilor nu le place sa le spui in fata ce crezi despre ei. Au nevoie sa fie laudati, chiar cand nu merita, si sa li se dea impresia ca omenirea depinde de ei, chiar cand sunt niste ratati

Uneori îmi repet ca pentru a redescoperi paradisul trebuie sa treci prin infern. Si ca pentru a regasi viata normala, dupa ce n-ai stiut sa s-o pretuiesti, trebuie sa strabati un cosmar. Sa strabati, adica sa depasesti.

Ce vrei tu nu se poate. Nu sunt ca alea "noapte dupa noapte"

Erau zile pline de zambete si nopti plangand la geam!

Prietenii sunt construiti genetic sa te rupa, sa te corupa, dar tot ei te si educa.

Si adu`ti aminte de mine ca am fost cândva lânga tine. : )

Mi-am dorit prea mult, ce nu imi trebuia!
"Ce odata ma incalzea.Acum ma lasa Rece!"

Sunt lucruri care nu vrem sa se intample dar trebuie sa le acceptam! sunt lucruri p care nu le stim dar trebuie sa le invatam.si oameni fara d care nu putem trai dar p care trebuie sa-i lasam sa plece
"Dar n`are sens... Si ies din cadrul tau sa-ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"
Copilu` din mine se tine De nebunii intruna Dar nu-i pierd urma il voi pastra in suflet pentru totdeauna:X
• Sunt un om simplu, mai simplu decat tine... Genu` de persoana care vrea atat de multe si obtzine.`!:]•"
Lacrimile sunt cuvintele pe care inima nu le poate exprima
•Daca te privim distant, spui ca suntem fitsoase. Ei bine, te dezamagim! Nu suntem, doar ca nu dam importanta tuturor! •
Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce'ai reusit sa pierzi.
• o vezi? nu e trista,chiar deloc, zambeste suav, are privirea de foc.E dulce si o iubesti stii bine, dar ea, deja nu se mai gandeste la tine

Si ma simteam putin ciudat, dar am ascultat mereu

Insa, un lucru n-am crezut, il consideram o barfa

Am aflat ca au dreptate: Dragostea e doar o tarfa!

Asha ca nu plange, revino`ti in fire...Asha e in viata, unu` trece altu` vine, In fine!
Anunta`ma cand vrei sa vezi cine sunt cu adevarat, lasa minciuniile prietenilor pe care le-ai ascultat, formeaza numarul meu ori de cate ori vrei sa vorbim, cheama`ma si o sa vin
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotu.

Poate ca a fost greseala facuta de mine dar fara intentie. Sincer, n`am realizat ca ti-am da prea multa atentie.
SUFLET | de` Copil, | LACRIMI | de` adult Sh` esentZa tare, asta e | FetitzA | Care te-a ridiCat | MEREU | in piCioare
Nu e un vis si nicio fantezie. E ceea ce se numeste copilarie. Un episod din serialu` vietii tale... Care contzine clipe dulci, da` si amare

24.Am crescut!`Am lasat in urma` un trecut! si-acum,cu capu` sus, pot spune ca am ajuns unde am vrut!`:-x
Aparentele inseala, un zambet nu se compara, tot ce e pe dinafara.INAUNTRU TE OMOARA.
• as|>| Ce? Tu o stiai cand plangea cu ursuletZu in mana? Pai uite`o acum pe tocuri la unu in masina |>|ta mica e mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ce urmeaza. •
Baga bine la cap si nu uita nici intr-un veac ca eu sunt fetita care ti-a pus capac!
Niciodata nu vei mai gasi pe cineva ca ea,cineva care sa te faca sa te simti asa cum te facea ea candva, si nicicand nu va mai fi ce-a fost odata, pentru ca tu ai lasat-o sa plece, si nu va mai fi nicicand o alta data
Lumea are prostul obicei de a reamintii exact ceea ce ai vrea sa uiti
Decat sa imi spui 1000 de minciuni frumoase, mai bine spune-mi un adevar dureros. Te voi aprecia mai mult.

Nu incerca sa ma judeci dupa aparente, Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente

Multi imi gasesc defecte impresii in cap, zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat

• Orgoliul ma face sa pierd multe lucruri.
Dar imi salveaza mereu demnitatea.
Cateodata, ierti unele persoane pentru simplul motiv ca le vrei in continuare in viata ta.
Nu mă prea suportă lumea! Ok! Super tare. încă un motiv să fiu exact aşa în continuare!

Acum mă uit pe geam şi zâmbesc. Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc.

Uneori cazi, te ridici, te scuturi Mergi mai departe, zic, viata-i plina de suturi Sunt vremuri grele da’ trecem noi si peste ele Ce nu te omoara poti fi sigur ca te lasa cu sechele
E mai ușor să spui " nu-mi pasă " decât să explici de ce îți pasă.
FUNDA? te roooog

0 răspunsuri: