| RalucaGabriela12 a întrebat:

vreau sa va intreb, mai mult ca parere sa o iau sau na. cati dintre voi aveti parolele iubitilor/iubitelor de facebook, si daca e bine sau nu sa detii parola cuiva sa ii invadezi spatiu, dar totodata sa nu iti i maginezi cum ar fi sa nu o faci, sa iti faci filme ca vorbeste cu cine stie ce persoane.

Răspuns Câştigător
| Sadop a răspuns:

Asta e o chestie de prost gust.
Daca exista asa ceva intr-o relatie, iar unul dintre parteneri invadeaza spatiul personal al celuilalt deja relatia nu mai merge fiindca nu exista incredere.
Trebuie sa ai increde in partener, sa nu il verifici din 5 in 5 minute si sa ii ceri cont ca de ce ai intarziat 2 minute acasa fiindca il vei stresa.
Tu il cunosti, tu stii daca ar avea motive sa vorbeasca cu alte fete si daca ar face asta.
Eu zic ca nu e un lucru deloc bun sa intri pe Facebook-ul partenerului.
Bafta!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Inseamna lipsa de incredere si respect pentru partener

| Maxim96 a răspuns:

Nu cred ca e o chestie tocmai buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-o relatie trebuie sa existe incredere. In momentul in care tu ii ceri parola de la Facebook pentru a-l putea verifica e clar ca nu exista incredere. Daca partenerul vrea sa iti dea de buna voie parola, asta e altceva. Vrea sa-ti demonstreze ca are incredere in tine si ca si tu poti avea incredere in el.

| Dahliaa a răspuns:

Heii! Sincer mie mi se pare o prostie datul parolelor iubitei/iubitului. Asta inseamna ca nu ai incredere in el. Mie nu mi-ar placea sa tot stiu ca imi intra iubitul pe contul de facebook si se uita la ce am comentat, ce am postat. De aceea eu daca as avea iubit nu i-as da parola! I-as spune: daca ai incredere in mine, bine, daca nu, asta e!

| rodyrody a răspuns:

Asta inseamna sa nu ai incredere destula in el, asta e cea mai mare greseala a tuturor fetelor sau baietiilor sa aiba parola iubitei/iubitului...Asta nu demonstreaza ca il iubesti inseamna ca nu il cunosti indeajuns de bine sau ca o parte din incredere iti lipseste! big grin
Sper ca ti-am fost de folos.