| Georgica35 a întrebat:

Buna TPU.
Vreau sa va intreb si eu ceva.
Imi place de un baiat cu 2 ani mai mare decat mine si nu stiu si daca si el ma place...ce sa fac? Adica stau asa in suspans si am intreb" oare ma place si el"? si daca da de ce nu spune? Deciii... ce sa fac?

Funda

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Stai in suspans pana cand te va cere el, asta daca te va cere!

| AndyLavy a răspuns:

Daca te cauta sub orice pretext, dca vrea sa vbeasca cu tine, si te intreaba mereu ce faci cum esti si multe altele, posibil sa te placa. cel mai bine mergeti undeva discutati fata in fata si probabil asa iti vei da seama daca nu poti chiar sa il intrebi, daca nu esti prea timida.

| StalkerSoul a răspuns:

Daca ti-e iti place nu trebuie sa ii placa si lui si daca intadevar te place poate ii e rusine sa-ti spuna ( timid) Spune-i tu n-ai ce pierde.

| Ella192 a răspuns:

Nu ai dat detalii sa aflam si noi daca te place sau nu. Un baiat daca te place va vorbi cu tine, se va comporta frumos cu tine, iti va aprecia pozele pe retelele sociale, iti va scrie mereu noapte buna si ai grija de tine, iti va face complimente.
Poate nu spune pentru ca e timid si ca nu stie cum sa ti-o zica pentru ca ii este frica de un refuz. Incerca si tu sa-i arati ca il placi, atunci cred ca lucrurile vor fi mult mai usoare.
Un sfat: vorbeste si petrece cit mai mult timp cu el.