| dsdsds88 a întrebat:

vreau sa va intreb un lucru..imi place de o fata..ba chiar am inceput sa ma inrdagostesc de ea, eu o stiu de la gradinita si de atunci am simtit pentru ea ceva. Eu am 14 ani iar ea tot 14 si suntem in aceiasi clasa de atunci, ea a stiut ca o plac atunci dar acum nu mai stie acelasi lucru, stiu ca ar trebuii sa ma intereseze scoala dar sunt om si cred ca e normal sa simt asa ceva pentru ea din moment ce ne counoastem de atat timp. Vroiam sa stiu ce ar trebuii sa fac in legatura cu asta. Sa o las balta? Mai avem un an si ea pleaca la liceu la fel si eu dar din moment ce ea e mai inteligenta.v-a merge la un liceu mai bun..asta e o lovitura pentru mine pentru ca niciodata nu am fost despartiti in timpul scolii sad sper ca ma puteti ajuta

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Din moment ce o cunosti de atata vreme nu vad nicio piedica in a-i spune si expune sentimentele tale.Pur si simplu in timpul unei convorbiri ii spui ca doresti o relatie bazata pe dragoste/iubire in locul prieteniei actuale.Cu conditia ca ea sa nu fie indragostita in secret de altcineva s-ar putea sa ai succes.

| MskDesign a răspuns:

Iti trebuie doar curaj.
Cu acest curaj, sigur, vei face primul pas.

| LuciWv a răspuns:

Corbulalbrosu gresesti intr-o privinta, la 14 ani nu prea stiu ei ce e aia iubirea.
dsdsds88, poti sa-i spui direct ca o placi.
La 14 e bine sa te indragostesti de o fata, cu care sa iesi, sa discutati, dar sa nu degenereze in alt ceva, totusi aveti 14 ani.
Mai ai timp,poti merge la acelasi liceu cu ea,o poti intreba la ce liceu merge (Doar daca tu nu-ti doresti alt ceva,ea vrea medic tu avocat,si atunci e mai dificil)
Daca va plac amndurora aceleasi profesi atunci poti pune mana aprig pe carte si vei putea merge cu ea la acelasi liceu, timpul nu-i pierdut daca tu nu te-ai dat batut deja, si ori cum nu-i neaparat sa mergeti la acelasi liceu, ca doar nu aveti prea mult timp in pauze, daca stati in acelasi oras e ok.
Repet e ceva normal la 14 ani,sa ai o prietena,hai sa-i spunem iubita,atata timp cat nu degenereaza in sti tu ce.
Trebuie sa fi direct cu ea, dar ei sa nu cumva sa-i placa de alt cineva, atunci o sa suferi putin.
Eu iti zic sa o faci repede, ca poate ea te asteapta pe tine sa faci primul pas, dar cat o sa mai astepte?
Bafta.