anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:*
Vreau sa va povestesc ceva. Acum 2 săptămâni eram cu prietena mea pe stradă si treceam pe zebra, si vine un băiat pe la spatele nostru si ne da la amândouă o palmă peste fund.Azi eram cu sora mea pe stradă si vedem un grup de băieți...cred că erau tigani,golani(cocalari/manele),ma rog ceva de genu'. Si vine momentul sa trecem pe lângă ei, iar idiotul ma "lovește "eu am încercat sa-l ocoles dar el vine cu pieptul in mine sa pară el mare "șmecher. Așa...mai mergem un pic si ne apropiem de casa.Eu vorbeam cu sora mea in timp ce mergem pe strada si zărim doi băieți de 16-18 ani par sa fie drăguți la prima vedere dar ma înșel. Când ne apropiem de ei, unul dintre ei se apropie de mine si îmi dă o palmă peste fund. Eu îi zic: băăă fraiere! Dar ei își văd de drum. Înțeleg ca sunt frumoasă si am fund laughing dar nu trebuie sa faca așa.
Întrebarea este : ce e de făcut cu aceste specimene? Naiba, mă enervează comportamentul ăsta nesimțit. Mulțumesc! :* Scuzați-mă dacă am scris mult.

Răspuns Câştigător
| NOTevenClose a răspuns:

Lasati copilu' sa poarte ce vrea straight face Nu e vina ei sau a hainelor, e vina parintilor care nu isi educa cum trebuie copiii, si e vina lor ca nu realizeaza faptul ca ce fac ei se cheama abuzare sexuala. Da, nu trebuie sa violezi pe cineva ca sa fie abuzare sexuala. O palma la fund, nn sarut fortat, you name it, e abuz sexual. Ei se cred mari si tari, dar nu sunt mai mult decat niste ratati care probabil gandesc cu penisul, nu cu creierul.
Incearca doar sa ii eviti. Nu te uita la ei, treci mai departe.
Imi e scarba de specimene de astea tbh.

5 răspunsuri:
| MiyakoSaki a răspuns:

Evita-i! O sa spui ca i-ai evitat, dar, doar evita-i.Trebuie sa-ti dai seama ce are in cap niste maimute din acestea.Mergi la politie, mergi la karate, traverseaza cand vezi tipi dubiosi.Nu le da atentie, nu le da nas.Acum naiba, nu-ti poti ascunde fundul laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Traversezi cand ii vezi
nu iti mai arati fundul
ii reclami la politie pentru agresiuni sexuale

| Divy a răspuns:

Păi să porți blugi și eventual să nu fi așa și când ști intenția lor să fi pregătită și să le dai și tu o palmă peste față big grin

| Staind a răspuns:

Realist vorbind, cam nimic.

| Morrígu a răspuns:

Să nu mai porți colanți pe stradă dacă nu faci cumva în momentul ăla sport.