E posibil sa te placa, si e posibil sa tina la tine doar ca la o simpla prietena, ca la o sora... pune-l la incercare ca sa aflii daca intr-adevar tine la tine.
ca de exemplu, pot sa-ti spun ca intr-o situatie asemanatoare am fost si eu. nu mi-a spus niciodata ca ar tine la mine, insa gesturile lui fata de mine si faptul ca, mai tot timpul cauta prezenta mea, mi-a dat de inteles ca ar tine la mine. ne intelegeam ok, si ne spuneam multe lucruri unul altia, dar niciodata discutiile dintr noi nu au atins un punct mai sensibil, desi am incercat :d
sfatuita de mama mea, i.am spus intr-o zi ca imi place de un baiat (am mintit), si i.am cerut un sfat. el s.a uitat ciudat la mine si m.a intrebat daca is sigura ca vreau sa ma cuplez cu acel baiat, pentru ca el e sigur ca eu nu merit sa fiu cu baiatul respectiv. bine, discutia dintre noi nu s-a terminat aici. la final, el mi-a spus doar atat, ca imi doreste binele din lume si sa fiu fericita si ca nu.si doreste sa ma piarda... de aici mi.am dat seama ca tine intr-adevar la mine, si am prins curaj si l.am intrebat... raspunsul lui a fost pozitiv si au trecut 2 ani de-atunci si suntem impreuna.
sper sa mearga si in cazul tau! bafta!
Multumesc pentru raspunsuri dar din pacate pot oferi doar o fundita si nu doua
Depinde, eu de exemplu cu cea mai buna prietena a mea sunt foarte protectiv o iubesc ca pe o sora mai mica!, dar cine stie poate te place...