| MyTedyBear a întrebat:

vreau sa va scutesc de dramele mele dar totusi am o intrebare:
"Prietenele" mele tot zic ca s au suparat pe mine din nu mai stiu eu care motive stupide...
Am incercat sa imi cer scuze etc... dar nimic
Mai merita sa le fiu prietena?
De ceva vreme le am vazut suparate dar azi mi au zis...
Am impresia ca mi au fost cele mai false nu bune prietene...
Astept orice sfat...
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Moncherie a răspuns:

Nu-ti bate capul, cauta-ti oameni de incredere. Oamenii nu se supara din nimic, sau ca tu ai ochii albastri sau caprui sau alte porcarii de genul etc. Nu sunt persoane care sa te merite, sa iti fie alaturi.
Nu are rost sa te gandesti de ce sunt suparate, poate sunt invidioase, poate iesi in evidenta, esti mai talentata, esti o persoana mai buna.
Ai grija de tine si cauta-ti oameni care sa merite prietenia ta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă erau prietene, treceau peste mai ușor, doar ca să dovedească faptul că țin la prietenie.
Nu-ți sună a prietenie pe interes? Nu neapărat material.

| alina_8632 a răspuns:

Buna! pai clar ca sunt niste false pana acum au avut un scop de au stat pe langa tine si s-au dat drept cele mai bune prietene ori ca le ajuta-i la scoala cu temele sau mai stiu eu ce, dar tot timpu o prietenie se formeaza din 2 nu mai multi ca cei mult strica sti cum e vb aiahee hee stai cu o fata care seamana cu tine la gandire si comportament nu fitoase, pitipoance, panarame sau mai stiu eu de care barfitoare ca nu o sa poti avea o prietenie buna cu o fata dinasta crede-ma bafta pe viitor:*

| adriana13adri a răspuns:

Pai,stii...probabil ele mereu voiau ceva de la tine si de aceea se comportau frumos cu tine si acum ca tu nu le mai poti ajuta sau ele nu iti mai pot spune tie ce sa faci si-au schimbat comportamentul fata de tine(stiu cum e). Consider ca nu ar trebui sa le fii prietena, chiar nu are sens sa pastrezi o prietenie cu niste fete care stau pe langa tine din interes.Doar arata-le unde au gresit.Crede-ma,fetele alea stiu ca esti mai buna ca ele, poate din acest motiv stau pe langa tine si se dau drept "prietene".