| 07122007 a întrebat:

Buna TPU... Vreau sa va spun că de la o vreme, aproximativ o luna am burta cam mare și îmi stă gândul mereu că ar putea fi o sarcina ceea ce mă îngrijorează, desi mi-a venit menstruația pe fiecare luna, chiar și luna aceasta. Am avut o menstruație acum vreo 4-5 luni maronie in primele 2-3 zile dar s-a reglat și mi-a venit normal in restul zilelor. Până acum nu am avut problema asta doar înainte de menstruație mi se umfla puțin burta și sânii, după menstruație devenea la normal, dar în luna aceasta dintr-o dată o am destul de maricica. Nu știu ce ar putea fi și dacă ar putea fi o sarcina. Menționez că test n am făcut până acum, îmi este teama de rezultat. Eu nu am menstruație reglata. Vreau sa mai spun că tot cam acum 4-5 luni aveam vreo 56 kg, iar acum 60 kg. Am făcut sex neprotejat după ce mi s-a terminat menstruația și cam tot timpul.Hellp!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Teamă neteamă, fă-ți un test de sarcină.
Dacă făceai protejat nu te mai frământa această problemă acum.

| Kufu95 a răspuns:

Fă un test, în cel mai bun caz.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Daca tot va f*teti neprotejat, de ginecolog nu auziti? De alte metode de contraceptie nu auziti." Mi-e frica de rezultatul testului de sarcina" dar cand ai luat-o fara prezervativ, nu ti-a fost teama?