Http://www.youtube.com/watch?v=VuNIsY6JdUw
Cred ca aceasta este melodia care ti se potriveste cel mai bine.Acum sa revenim, parerea mea este ca ar trebui sa ii spui ca il placi, si abia atunci vei vedea cum reactioneaza.Si poate ca veti fi impreuna, cine stie.Dar te rog sa te uiti la videoclip, ti se potriveste perfect.
Sper ca ti-am fost de ajutor, si mult noroc in continuare:)
Nu pot sa ii spun ceea ce simt.Mi-e teama ca nu va mai fii asa deschis cu mine si in plus eu sunt o fire mai timida.Nu as putea niciodata sa ma bag intre ei,sau sa ii spun ceea ce simt,pentru ca el o place.O place, si ma doare ca nu vede adevarul, nu inteleg de ce e asa deschis cu mine, imi spune totul, uneori chiar mai mult decat ii spune ei
Buna!
Eu zic sa nu te bagi in relatie. Daca iubita lui nu se arata deranjata de faptul ca voi vorbiti, atunci poti continua, nici o problema. Dar, ar fi bine sa nu le provoci certuri, pentru ca nici tie nu ti-ar placea in locul ei.
Eu nici nu voiam sa ma bag intre ei.Am spus eu acest lucru? Poate nu ai observat, dar la intrebare am zis de indepartare, nu de faptul ca m-as baga intre ei, doamne fereste!
Stiu, dar ti-am zis-o intr-un mod general. Adica sa n-o faci acum, nici in viitor.
Uite...eu sunt baiat si daca vorbeste mult cu tine mai mult decat cu aia inseamna ca in interiorul lui te place si daca este foarte deschis cand e cu tine iseamna ca are incredere in tine.Bafta!
Marius339 întreabă: