Eu cred ca ar fi bine sa iti stergi contul de facebook.Vezi ca nu iti face bine? In primul rand pentru ca esti un copil emotiv si nici macar nu iti dai seama ce inseamna jumatate din expresiile pe care le-ai folosit mai sus referitor la capitolul dragoste.Si cred ca daca l-ai sterge timpul tau pentru abordatrea gramaticii limbii romane ar fi mai indelungat.Un lucru important zic eu.Iesi afara si cunoaste oameni adevarati.Peste 5 ani daca o sa citesti textul acesta vei avea aceiasi parere cu a mea.Deocamdata sunt un Hater pentru tine.Sa ai o viata frumoasa!
O sa iti povestesc pe scurt povestea mea..si eu m-am indragostit, adevarul e ca nu pe facebook, dar m-am indragostit si incepusem usor usor sa tin la el. ajunsesem sa il iubesc atat de mult incat puteam face orice..in fine, pana la urma am fost impreuna, si dupa 3 saptamani cum ai zis si tu, s-a impacat cu fost..la fel ca la tine, nu a tinut mult.1, 2 luni. apoi iar a venit la mine..bineinteles cand iubesti nu poti sa refuzi si am acceptat pentru a2a oara dar din nou dupa o saptamana ne-am despartit fara motiv.a3a si ultima oara am stat impreuna, ne iubeam, eu una enorm si la fel si el(vara lui e prietena mea)..la 1 luna si putin a aflat ca trebuie sa plece in Germania pentru 6 luni..Am plans, dar mi-a trecut cu gandul ca vom continua si ca vom fi din noi aman2
Atunci cand ai sa intelegi sensul cuvintelor "prieten" si "iubit", atunci ai sa intelegi ca asa ceva nu se cauta si nu se pot gasi pe facebook. Duci viata pe care ti-o doresti, deci nu ai motiv sa te plangi.
Pentru ce suferi, dacă caută mereu scuze când e vorba de tine!
Dacă ţinea cât negru sub unghie la tine nu căuta scuza cu distanţa şi nu se împaca cu cealaltă persoană.
Şi ține minte că mănânci un sac de sare cu o persoană, ai impresia că o cunoşti şi tu habar nu ai de 0, 01% din personalitatea sa … în caz general.
In primul rand: nu poti sa te indragostesti pe fb! Inteleg ca suferi acum dar vad ca esti la inceput(adica nu ai inceput de mult timp sa.ti faci iubiti)..nu poti sa il iubesti..esti mica.pur si simplu tii la el.dar crede.ma ca toate or sa treaca..am trecut prin asta si nu imi vine sa cred dar dupa ce m.am despartit de al doiea iubit am zis:nu pot sa trec peste asta..il vreau inapoi..il iubesc.dar nu era adevarat.Am trecut peste..am intalnit pe cineva de 1000 de ori mai bun decat el si acum cand ma gandesc la ce am putut sa spun atunci ma bufneste rasul.O sa treci si tu peste asta.Cum am mai spus esti la inceput si o sa intalnesti altul sau altii..si in + ce o sa faci? o sa plangi dupa fiecare desparyre si o sa zici ca il iubesti si ca nu poti trai fara el? NU! viata merge inainte..asta e varsta: te indragostesti, iubesti, te desparyi, suferi, te indragostesti iar si iar suferi si tot asa.Un sfat:incearca sa iesi pe afara cu prietenele. poate intalnesti pe altul mai bun decat fostul Multa bafta si noroc in dragoste! :*
Eu cred ca ar fi cel mai bine sa va impacati ..vei vedea ca lucrurile se vor aranja de la sine..trebuie doar sa ai speranta ca totul va fi bine si sa incerci :''incercarea moarte nu are''...incercati sa va acordati o ultima sansa relatiei voastre P.S. am trecut si eu prin asa ceva si iti inteleg durerea din suflet. bafta!