Bună.
Și care e întrebarea?
Dacă nu ai avut simptomele sarcinii și dacă ai luat un test de sarcină și totul a fost ok, slabe șanse sunt acum să fi.
Te cred, ai trecut prin ceva dramatic.La vârsta aceea, fetițele încă se joacă cu păpușile iar tu deja ți-ai pierdut virginitatea. Păcat...
Pa, pa.
Cel mai bine ar fi sa consulti un psiholog! el o sa te ajute sa treci mai repede peste asta! Bafta! :*
Imi pare rau ca ai trecut prin asta, poate ca ti-ar prinde bine sfatul unui psiholog daca nu ai reusit sa treci mai departe si esti in continuare speriata
E greu, foarte greu.Acest lucru atat de socant,putea fi facut doar de un animal.E bine,totusi ca nu s-a intamplat mai rau.Tu fii tare, si incearca sa te feresti de asemenea persoane. Oricum, omul acela o sa plateasca mult pentru asta, daca nu in fata justitiei, atunci in fata lui Dumnezeu.Multa sanatate si intelepciune!
Da, un psiholog ar fi de ajutor, este aici unu pe site, dar are ea probleme destule nu cred ca te poate ajuta!
Daca era vorba de zile sau luni, aveai motive sa fi ingrijorata.dar acum nu mai e cazul.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!