Relatia ta cu sora ta imi sminteste de relatia mea cu fratele meu. Si noi csnd eram mai mici el facea la fel si magaoaia pica pe mine. Ori ce prostie: Andrei e de vina. Nu imi lasa si mie din inghetata/tort, nu ma lasa la calculator. Si tot tinpul imi auzeam si inca imi aud replica de la mama: Esti mai mare ca el. Of course xa sunt mai mare dar eu la varsta lui faceam aia si aia dar el nu poate, ete fas. Imi amintesc ca a facut odata o prostie si a vrut sa dea vina pe mine si asa mana de bataie i-am dat, stiu ca l-am captit bine ca dupa cand a venit mama acasa a vrut sa ma pedepseasca dar nu o bagam in seama. Si acum sunt zile in care ne luam la cearta si de obicei se baga mama sau tata intre noi si care apuca sa ii traga la celalt un pumn si-a facut treaba. Mda eu am 18 si el 16.
Trebuie sa te maturizezi si sa nu mai plangi. Nu mai pune la suflet ce spune sora ta, ignor-o si demonstreaza-i ca nu-ti pasa, nu ii da atentie ca asta cauta, sa te eneveze.
Ana la urma sora si fratele tau sunt mai mici.Ai fost si tu ca ei. Desi cateodata te pot scoate din minti, zambeste-le si poarta-te indiferent.Pana la urma nu vrei sa ai certuri cu mama ta .
Hei nu te mai gandi la asta nu e bine, daca sorata zice ceva zambeste-i, cere-i scuze, spune-i ca o iubesti, incearca sa o faci sa nu mai fie asa poate nu primeste prea multa iubire de la tine. Incercati sa discutati chiar daca e mai mica.
Nu spun cand tin la cineva, dar arat. Si in plus nu stiu de ce face asta. Nu ii dau motive. Cred ca este o razgaiata. Mama ii da prea multa atentie ei si s-a cam obisnuit cu asta.
Tu fiind mai mare, va trebui sa tratezi viitoarele situatii cu maturitate. Sa reactionezi calm, nepasator, demonstrandu`le astfel ca n`au nici o putere si influenta asupra ta. In timp surioara o sa creasca si o sa vada ca nu`i mai merge treaba, si nici nu`si mai are rostul.