| EduardPaul94 a întrebat:

Buna TPU.vreau sa vorbesc cu o fata .pe care o plac dar problema e ca ea e clasa a 8-a si eu a 11-a .despre ce ar trebui sa vorbesc cu ea?tinand cont ca e mai mica si e si mai rusinoasa de fel?dau funda pentru cele mai utile sfaturi.o seara buna

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| darkgreeneyes a răspuns:

Hai sa te luminez eu. uite crede-ma ca fiacare fata are o mica bestie inauntrul sau asa ca nu te lua dupa aparente ma gandesc ca daca esti intra 11-a ar trebiu sa ai un pic de experienta cu fetele. uite care e planul de atac incearca sa ii afli hoby-urile muzica preferata etc. daca este rockarita ooo sa fie ceva mai dificil sa te adaptezi la stilul ei. daca nu este incerca totusi sa ii intri pe sub piele. fa-o sa te adore fa-o sa te vrea langa ea. incearca sa afli daca te place iar daca tu esti un mic scriitor sau poet dupa ce ai afli pasiunile incerca sa o impresionez cu cateva poezi (nu neaparat pe tema ca iti place de ea si mai degraba ceva misterios ca sa o faci sa vrea mai mult). dupa ce o faci sa se apropie de tine incet-incet dai de inteles ce simti pentru ea. inca un mic sfat eu iti recomand sa nu treci peste primele etape deoarece asa iti dai seama daca va potriviti. Bafta si spor la scris(sper sa va potriviti) daca mai vrei sfaturi i-a id-ul meu denysa.denysa44@yahoo.com. Apropo dai si tu o fundita? asa ca multumire

2 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Pai fi deschis profita de tot ce poti observa de ex intreaba o prietena de a ei sa vezi ce ii place sau un coleg de clasa
fi tu mai vorbaret daca zici ca ea e mai timida

| AAlinaaa a răspuns:

Poti sa o scoti la un suc, acolo o sa apara tot felul de discutii.Incearca sa descoperi care sunt pasiunile ei si vorbeste mai mult despre asta. Daca are vreun sport preferat spune-i sa te invete, fa in asa fel incat sa petreceti mai mult timp impreuna.