| IanSomerhalder a întrebat:

Buna TPU vreau sfatul sau parerea voastra., va rog eu mult sa ma jutati, deci sa incep..de doua saptamani vb cu un baiat ne intelegem ffff bine el are 22 de ani eu 14 jumate, treaba e ca el mi-a zis ca nu vrea nimic de la mine si k asteapta oricat, dar fratimio? are 21 de ani si nu ma lasa sa vb cu el imi controleaza telefonul tipa la mn..nu stiu ce sa fac ma amenintat k ma va spune parintilor daca mai vb cu acel baiat, dar baiatul cu care vb mi-a promis k nu vrea nimic de la mine si a zis ca el vrea o pr intelegatoare si cuminte etc.Va rog din tot sufletul vreau sfaturile si parerile voastre ce sa fac, sa mai vb cu baiatul ala? cum rezolv problema cu fratimio?

5 răspunsuri:
| Emmeii a răspuns:

Bunăă.

Păii, după cum cu toţi ştim şi spunem, dragostea nu are vârstă. Şi aşa e.

Să fiu sinceră, nu ştiu ce să cred despre băiatul ăsta. Tu-l cunoşti mai bine presupun, însă şi fratele tău are dreptate, şi sper că-ţi dai seama că el îţi vrea binele, nu răul.
Băieţii fac multe multe promisiuni, dar puţine le şi ţin, aşa că ai grijă.
Părerea mea este că ar trebui să-ţi găseşti pe cineva apropiat vârstei tale.

Acum depinde de tine ce vrei să faci. Mai bine ai avea grijă ce faci, pentru ca să nu se ajungă la chestii dubioase.

Mult mult succes!
Pa paa.

| noink a răspuns:

Poate fratele tau il cunoaste pe acel baiat si vrea sa te apere de ceva...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Esti atat de naiva, prea naiva.

| Iku a răspuns:

Eu il inteleg pe fratele tau. Vrea doar sa te protejeze. Dar izoludute nu rezolva nimic. SUnt sigura ca tu, nu doaresti ca "mica ta prietenie" sa ajunga la urechile parantilor.
Ar trebui sa vorbesti cu fratele tau si sa lamuriti situatia. Daca iai face cunostiinta si cu acel baiat, fratele tau poate va intelege ca lucrurile nu pot degenera, in asa fel incat tu sa ajungi o victima.
Dar fi atent : "Aparentele inseala"

Sper ca te-am ajutat! Bafta!

| Kristinukk a răspuns:

Buna,
Oare chiar baietii de varsta fetelor de 14-16 ani si-au pierdut farmecul?laughing. Am si eu o prietena de 14 ani si ii place de un baiat daca il pot numi asa de 25 de ani ..acum sa fim sinceri cum o vede baiatul ala pe ea thinking eu zic ca o fetita de 4 ani straight face nici nu are ce sa invete de la ea ~_~ am uitat sa specific ca si ea vorbeste cu el dar...gandeste-te si tu nu totul va fi roz in prietenia cu el. Fratele tau vrea sa te vada cat mai departe cum a zis si [mariacl] probabil stie el ceva si serios cine iti vrea binele mai mult decat fratele tau? Bafta~kiss!