| Publicitatee a întrebat:

Vreau si eu ceva statusuri. Pentru un baiat. Am fost impreuna si acum ne-am certat. Din vin amandurora pentru ca suntem incapatanati. El a incercat sa ne impacam dar eu nu. De ce? Orgoliul meu. Vaaaa rog vreau ceva statusuri. Dau fundita[; x]

2 răspunsuri:
| pryncesSs a răspuns:

• Priveste-o! Ce vezi? E ea, e fata care desi a pierdut tot ce are, va reusi sa se ridicee si sa o ia de la capat.

Fara nici un regret il iubeai :].

[●si da¢a мaιηє ρℓє¢ι, мaιηє тє ѕι υιт devil● ]

• Fi atent! Sa vezi cum doare, când o sa ma vezi nepasatoare! smug

ma adori.Te credlove struckSi eu te ador

●Încă îl mai iubeşti şi eşti pregătită să`l ierţi.Si probabil o să`l ierţi chiar dac`ai să regreţi

» Dacă-ţi zâmbeşte, nu înseamnă neapărat că te place.winking

Nu-mi mai repeta că-ţi pare rău. Pentru că ştii şi tu că nu-ţi pare.winking

Erai conştient că nu o să fac cum vei spune tu. Dar tu tot insistai.

Si ` pun ` pariu devil ca ma`i iubit candvabatting eyelashes credeai ca`s jumatatea ` tha day dreaming! big grin

● Cum? De ce? PENTRU? nu are rost sa vorbesc degeaba puppy dog eyes Sti? termina talk to the hand

Bine binee;; ) ok ba pa pa ` wave ‹з

Blestem ziua cand ne-am cunoscut ~x( urasc clipa in care te-am pierdut :-

te iubesc! cat? cat vrei tu! cand? cand vreau eu!

♥Sunt eu, tu si restul' lumii. Tine minte nu conteaza ce abereaza unii.

Vezi tu?! Ea nu prea stie ce se intampla, dar stie ca o adori! Tu sti ca ei nu`i pasa, si asta iti da fiori! Iti place ca se lasa greu, iti place ca e cuminte...Tu nu prea o minti pe ea...Dar ea mereu te minte!love struck

Chiar daca esti cu alta, sti bine ca ti-e gandu` doar la EA! oh go on ]

Se vede in ochii lui, ca doar pe EA o doreste! ♥

• ştii că pot să iubesc pe oricine;; ) • ştii că pot fiu fericită : x • şi fără tine!

poaтe eυ nυ ѕтιυ ce`ι dragoѕтea... dar d тn` м`a legaт ceva :хх

ρăѕтяєaz-σ ℓâηgă tine ¢ă єa тє ιυвєѕтє... ●

in fata ta am fost un copil si` ma doare.oh go on`.:-xx!

sperr ca te-am ajutatttttt :d Funda puppy dog eyespuppy dog eyes?

| MoatZa a răspuns:

1) ori gasim un drum.ori facem unul!
2) Pana si soarele apare dupa multe ploi.
3) Ne pribim in ochi ca doi straini.ca si cum nimic intre noi nu s-a intamplat.Nu avem, curaj sa ne vorbim.Ce usor e sa ne prefacem c-am uitat.Dar ne lipseste tot ce ne-a legat.
4) Eu am crezut in tine.tu ai facut ce-ai vrut.Si poate ai tinut la mine dar sa-mi arati nu ai stiut.
5) Draga mea.nu ma privi cu ura.Te iubeste.dar eu sunt mai bunawinking
6) Iti spun si tie ce mereu imi spun si mie.Nu e tocmai totul perfect da o sa fie.
7)Daca pentru un moment ai crezut ca o poti distruge.priveste-o acum.zambeste si e dulce.
8) Nu renunta niicicand la ceea ce iti apartine.si nu permite altora sa renunte la tine.
Sper ca ti-am fost cu ceva folosbig grin