anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu melodii pe care sa le cant. Engleza sau Romana, atat.Si nu vreau cu o voce foarte subtire.Dar nici foarte groasa.Undeva intre. Cele mai multe si cele mai bune melodii primesc FUNDAAA

42 răspunsuri:
| Becanee a răspuns (pentru BogdanelululTheGodfather):

Chiar n-ai ce face?straight face Lasa-ma naibii o data in pace.straight face

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru Becanee):

Nu.

Raspunsul acesta sa il dai unui om care te va intreba "Gandesti?".happy.Paa.:*

Cata umilinta mai poti indura? Cu fiecare replica te adancesti in universul tau in care tu gandesti cel mai mult (este de prisos sa zic ca populatia acestui univers este unu).

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns (pentru BogdanelululTheGodfather):

Nu că încă nu a apărut laughing

Tot eu indur umilinta? straight face.Tu esti acela care continua cu replici "misto" si care se crede atat de intelectual in cat el este cel mai destept om de pe Pamant.Trezeste-te! Sunt oameni care au nevoie de oxigenul pe care il consumi tu.Deci gata.Numai vreau sa mai dau nici-un comentariu.straight face

| Becanee a răspuns (pentru ĔℓѕιιDăăSmileee):

Super! Tu poti sa taci.Nu discuta nimeni cu tine.Si daa..Este foarte haios cum el se crede un mare intelectual.straight face

Sunt si oameni care stiu vorbi romana si au nevoie de aerul pe care tu il risipesti. Analfabeto! In satra ta nu se vorbeste romana?

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns (pentru Becanee):

Eşti cam tare la gură nu ţi se pare? raised eyebrows

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns (pentru Becanee):

Da? Dar auzi cu tine cine a vorbit? Tu ştii măcar despre ce e vorba aici?
Daca nu, te sfătuiesc să nu mai vorbeşti neîntrebat.

| Becanee a răspuns (pentru ĔℓѕιιDăăSmileee):

Este intrebarea postata de mine.Deci am ca tupeu vreau.Asa ca tu trebuie sa pleci.Ia hai pa.Ce naibii stau sa vorbesc cu niste prosti care nici nu stiu ce inseamna romana si se cearta pe net cu oricine.Si fata in fata nu zic nimic.Stiti ce ma?! Carati-va naibii ca nu stau eu sa vorbesc cu niste prosti.straight face. Daca toata lumea judeca, de ce sa nu judec si eu?straight face

| andreip3c a răspuns (pentru Becanee):

Am impresia ca ce ai vrut sa zici la inceput, ar trebui sa se numeasca: Frate daca esti prost, te rog frumos, nu semnaliza.