Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castigat.
Si ti-as pune intrebari multe.dar stiu ca raspunsurile tale vor fi mereu "…."…
Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.
Poate ca m`am schimbat.Poate m`am saturat.Poate nu vreau sa aud. Poate ca imi e de ajuns. Poate ce a fost s`a dus.
Atunci cand vei vrea sa o incanti cu vorbe frumoase, sa-ti aduci aminte ca ea nu mai crede in povesti.
Spui punct`. Dar Nu se termina Niciodata`! Pentru ca Te atrage ca nici O alta fata`!
am trecut prin viata ta, uita`ma de vei putea!
Eram in stare. intr-n zambet sa gasesc raspuns la orice intrebare.
O `Prietena` este cea care te cunoaste asa cum esti.intelege ce ai fost...accepta ce ai devenit...si te ajuta sa cresti in continuare! ¦
Nu e pacat sa se piarda o iubire pentru o certa? ^^Amintiti`va cum va iubeatzi sh altadata.[♥]•
cand iti va fi dor de mine, aminteste`ti un singur lucru, mai lasat sa plec!
Chiar daca el nu o sa-mi mai spuna " noapte buna" sau pe strada "buna", am prietene care ma suna sa-mi spuna " Fata, esti de 1000 de ori mai buna decat aia pe care o suna ":-J
de mult eu nu mai cred in povesti... oricum povestea mea e clara : daca nu exista interese, drumurile se separa.
Fii intotdeauna ceea ce esti si daca ceea ce esti nu este de indeajuns pentru " cineva " inseamna ca acel " cineva " nu este indeajuns pentru tine.
Tot ceea ce nu te omoara, te intareste
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe.
Nu lua viata in serios niciodata. Oricum nimeni nu iese din ea viu.
Tot ce pierdem. pierdem pentru totdeauna! Ceea ce nu traim la timp, nu traim niciodata!
Cine se Naste CresTe.Cine creSte iubeste. Cine Iubeste Sufera. Cine sufera reGreta.Cine regreta mOare. Caci viata e Un vis.Visul o Speranta.iar speranta nu Se pierde niciOdata
Iti spo0n doar 5 cuvintee`!:Nu mai sunt ca inaintee`!
• Trebuie sa fiu eu ca sa reusesc!
Va venii timpul sa vorbim din nou.eu o sa rad de multe, iar tie o sa iti para rau:X
ღ ` Imi pare Rau ` :] ● ` Ca te-am Crezut :* ` Ca te-am Iubit ` Cum am Stiut ` :* ♥ ` Credeam ` in Tne ` si In noi ` → ` Visam ` o Viata :] ` Doar in Doi ` ` ♥ `!"
Am pus suflet in cateva momente. de azi stop sentimente, o sa rad. o sa traiesc.dar fara sa iubesc.dar nu uitata.vei ramane special in inima mea:X:X.
Candva ti-am spus: " In momentul in care te voi ierta inseamna ca te-am scos din inima mea!"...Acum iti spun doar atat: "Te-am iertat!"
• Ea mai crede si-acum in iubiri ce nu dor. Dar stie ca-n zori toate visele mor. Ea plange in somn si rade prea rar. Dar ea vrea si acum sa te vada macar:X
De azi pun punct! Si zic greselile se platesc scump!
• Spuneai ca totu.i trecator si a doua zi vezi Doamne, va. ntâlneati întâmplator`:-x
Ai s-o` priveşti` ` ღ`Şi ai` Să te Gândeşti` :]` Indiferent cυm` a fost Ea` ♥` Odată a` fost a Meaa`!
În trecut toate au dispărut, o luăm de la.nceput și mergem înainte.
• intelege ca nu vreau 0 relatiie doar de 0 vara`! xD ca inima nu.mi bate doar cand e frumos afara`! =x
El va ramane in inima mea:X te iubesc mult:X:X
Si realizez sa uit de tot.ca si cum nu ar fi existat deloc.
Aduti aminte ca am fost candva langa tine.
Vor fi amintiri care pe mine vesnic o sa ma doara.pentru tine.doar povesti de seara.
→ Chiar`:* daca`º Iti Gresesc` ●•`ღ` Chiar` daca Sunt ` momente` cand` :* Iti lipsesc`º ♥`Sa nu uiti` `º■º Ca` :* te Iubesc` ` ღ`! º•
ღ ` Imi pare Rau ` :] ● ` Ca te-am Crezut :* ` Ca te-am Iubit ` Cum am Stiut ` :* ♥ ` Credeam ` in Tne ` si In noi ` → ` Visam ` o Viata :] ` Doar in Doi ` ` ♥ `!"
# El m`a facut sa uit, sa sper, sa cred in vise. Ceea ce tu mi-ai interzis, mi-a deskis portzile inkise...
# Intelege ca trecutul numai vine niciodata! Numai amintirea mai poate spune ...asa a fost odata...
Nu mai sunt fata ce scria ore in sir despre dragostea ei pierduta si zambetul ala de copil...
O sa.l reintalnesc.si dupa atat timp stiu ca il mai iubesc...
Niciodata n.as fi renuntat la el.indiferent cum era mincinos sau infidel.]
Cand iubesti pe cineva, asta e - iubesti si gata. Nu conteaza ca nu sunteti facuti sa fiti impreuna
In tot timpu' asta am invatat un lucru, bai... daca iubesti ceea ce faci, atunci continua.
• Zambesc`! Nu regret`! Nu am gresit`.am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x
♦ Ii ignoram pe cei ce ne adora, ii adoram pe cei ce ne ignora, ii ranim pe cei ce ne iubesc, si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc! ♦
De azi arunc totul la gunoi! Nu mai vreau nimic înapoi! ]
[ Las totul în urma si mai trag un fum, ma bucur ca stii, ca sunt fericita acum! ]
Sper ca te-am ajutat cat de cat
inger02 întreabă: