Cât tιмρ ιυвeşтι, ιeяţι ♥.
#Te minti si acum, ca desi iti este dor, ai pus orgoliu in fata sentimentelor! M-am schimbat şi pot visa acum. Nu mai vreau să cer. Voi obţine oricum! • Iubeste-mã, urãste-mã! În ambele cazuri tsi-e gândul la mine! Nimic nu` ne sta`n cale! Unde suntem noi e soare Ma copiezi. si?! Ce-ai rezolvat`. O papusa cu o zdreanta e greu de egalat! Imi iei stilul, textile …. Si sti dc? Vrei sa ajungi exact ca mine, da … n`ai sanse! … asa ca M.A.R.S! Papusa
. Iti dai prea multa importantsa.Cand de fapt esti doar o zdreanta
! Te`ai schimbat si nu`mi pare bine Dar prefer sa ma impac cu ideea decat cu tine Si pe toti ii mint ca te-am uitat Stii de ce? Pt ca niciodata nu am cerut mai mult decat am dat Crezi ca nu simt
? Te uiti insistent la mine si nu'ti pasa ca te mint
Iti doresti doar o privire
Vezi in ochii mei iubire:X Adv!
Dar nu e pentru tine!
El imi poate aduce acea schimbare. Vreii sa pari dur
. Pe miine nu ma sperii! Iei teapa de la miine cum ia Tom de la Jerry
Daca intr-o zi plangi,cauta-ma! Nu promit sa te fac sa razi dar pot plange cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma! Nu promit sa te opresc,dar pot fugi cu tine. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund, vino, poate am nevoie de tine! May baiathule, tu ce stii de mineh? Cha`s frumoasa si cuminte!? mah, uita-te la caracteru meu...si la ce stil am...beib`pe spate te-am dath!
Ai mintit prea mult, cine crezi c`o sa te creada? Degeaba esti frumos, ea nu vrea sa te mai vada. Degeaba incerci sa ma intorci di drum.E randul meu ca sa ma joc cu tine acum :p
.
freakypoppy întreabă:
ponicaa întreabă:
RazvanCazan întreabă: