Şi cineva mi-a spus intr-o seară : O legătură ruptă odată , nu se naşte a-2-a oară ! ♥
~ Fiindcă şi astăzi tu rămâi m0tivul care m`a schimbat ` . ! =p~ . :-x` . ~
# . Te iubesc la nesfârşit , şi încă o zi în plus `! : - x ` .#
Toate m0mentele le p0rt în suflet gravate` !` :-x
Şi ştiu că mulţi mi-ar aduce luna de pe cer pentru un pic din inima ce deja lui i`o ofer ` . ! :-x`
Sunt c0nştientă de faptul că eu sunt unica pers0ană care c0ntează pentru el `! :-x`
El nu sup0rtă să mă vadă plângând ` ! . Îmi spune că sunt un înger , iar îngerii nu plâng `! :-x`
Şi inima mea de c0pil îndrăg0stit , va fi a ta pentru t0tdeauna ` ! // Te iubesc ` ! :-x`
Să ştii că te iubesc oricum , oricum ai fi `! :-x` .
Sentimentul nu dispare ca o vacanţă de vară `! || Uneori e mai nociv ca fumul tras dintr-o ţigară `! || :-x` ||
Se vede în ochii ei că îl iubeşte `! :-x` || Se vede în ochii lui că d0ar pe ea o d0reşte `! =p~ || Se vede în ochii lor cum e să fii îndrăg0stit ` ! :-x` ||
Şi dacă ar fi să trec prin foc , pentru tine aş trece `!:-x` // Chiar dacă nimeni nu înţelege `! :-x //
Nu p0ţi nega că te iubeşte `. =p~ iar tu îl ad0ri `! =p~ :-xxxx` ||
Cuvinte nu prea am `…! || Dar te am pe tinee `…! :-xxxx` ||
Jur `…! Nimic nu e mai imp0rtant decât el `…! :-x` E loc d0ar pentru el în viaţa mea `…! :-xxxx` ~
Îţi place când te priveşte `! Îţi place la nebunie când bate apr0p0uri că te iubeşte `…! :-xxxx`
Mereu cu tine la bine şi rău `…! Tu ştii cel mai bine cum e sufletul meu `…! :-xxxx ~ Te iubesc `…! ~
Dacă nu erai tu în inima mea era altcineva`…! Dar nu era aşa `…! Cele mai frum0ase clipe îmi dăruieşti `…! Se vede în ochii tăi că mă iubeşti `…! :-xxxx`
Nu vOrbesc de viitOr `... ! Nu v0rbesc nici de trecut `! Eşti acum `! Eşti aici `! Eşti al meu şi dOar atât `…! :-xxxx`
E fericit `! ` Îl faci fericit `…! Că te are din nOu pe tine şi nu mai cOntează nimic `…! :-xxxx`
Eşтί îηgєяùℓ dє ℓâηgă мίηє `! тù aί grίjă să îмί fίє вίηє `…! :-xxxx` || ‹3 тє ίùвєsc `! ‹3 =p~ ||
Avem clipe împreună ce nu vrem să se termine `…! :-xxxx` =p~
Îl iubesc aşa cum trebuie iubit `…! :-x` Nemăsurabil `... `! . Demenţial `... `! :-xxxx` ‹3
● Şί aтùηċί ċâηd sίмţί ċă ċєяù` ċadє pєsтє тίηє `. Nù`ţί fίє тєaмă `! Şтίί ċă sùηт ℓâηgă тίηє ` . ! :-xxxx`
Nù`мί faċ grίjί…`! Şтίù ċă ηù`ί ℓaşί pє aℓţίί să aℓєagă`η ℓoċùl тăù…`! Aşa ċùм şтίù f0aятє βίηє ċă ηù є ℓoċ dє aℓтa îη ℓoċùℓ мєù. `!
Cineva te simte `…! Cineva te alege `…Şii te va înţelege `…! Mereu…cineva te aşteaptă `…! Cineva te iartă `…! Cineva te acceptă .aşa.`! :-xxxx`
În sufletul tău eu v0i fi mereu prezentă. Orice s`ar întâmpla `…! :-xxxx
• Şίί . Dє fapt єştί sίηgùяùl ċaяє ċ0ηtєază… Sίηgùяùl pє ċaяє îl ίùbєsċ `. Ştίί bίηє`…! :-xxxx`
• Pєиtяù ċă atùиCί ċâиd мă gâиdєsC la єl … zâмβєsC făяă să vяєaù `…! :-xxxx` ! Te iubesc `! •
Itsi ` spuи ` peиtruu ` a miia ` oara.: fieqre ` zii ` cuu ` tiиee ` este ` extra0rdiиara `! ‹3
• Potsi fi băiatu` bun în sensul negativ .`! Pot fi fata rea în sensul p0zitiv .`! :-xxx` =p~ •
• Tu ştii ce să `mi ofeяi când eu nimiC nu` iti ceя `…! :-xxx` •
• Un „Te iubesc!:-x " subtil.E sentimentul ce mă face să mă simt copil !:-xxx`
Mă simt în rai ! În oChii tăi asCunzi un cer `! .Înec iubirea mea in el ! Te vreau mai mult când vrei să pleCi Te vreau mai mult când nu îmi zâmbeşti `…! :-xxx `!
:-xxx `! Să nu mă întrebi de ce lumea din jur nu mai e .`! În mintea mea . Acum trăieşti d0ar tu `! :-xxx ` =p~
Shii daCă drag0ste nu e...parCă e bine…d0rm linistită…stiu` să am grijă de mine…pe unde umbluu` shii Cu Cine `! :-xxx `
Promit că într-o zi am să te uit
Tu ai invăţat-o că nimic nu se uită, că nu totul se iartă. Că mâine e o zi în care poţi să mai greşeşti o dată!
Si cand am sa te uit , o sa iti para rau :* !
• Uneori te trezesti ca vorbesti la trecut Amintiri ce pentru unii nu conteaza prea mult.
Si nu stii cum arde, si nu stii cum d0are !
Sper ca iti plac !
Statusuri unice despre iubire găsești pe www.intelepciune.com, la secțiunea dragoste/iubire.
Este un site de citate pe care le poți afișa la status.
Baftă!
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute