Dacă vrei să fii fericit o clipă, răzbuna-te... daca vrei sa fii fericit o viaţă, iartă…
Atunci când într-adevăr contezi pentru cineva, acea persoana îşi va face timp pentru tine mereu, fără minciuni, scuze si promisiuni.
M-a durut ca ai fost primul care mi-a intors spatele in loc sa fii cu mine sa-mi stergi lacrimile.
Poate intr-o zi, cand ne vom intalni. toata durerea se va resimti
Chiar daca ai plecat de tot din viata mea, sa stii ca nu imi e bine!
Înşelându-i pe alţii, te înşeli pe tine.
Cine îşi tratează iubita ca pe o prinţesă, înseamnă că a fost educat de o regină!
Visează la ceea ce vrei să visezi, du-te acolo unde vrei să mergi, fii ceea ce vrei să fii, ai doar o viaţă pentru a face ceea ce vrei să-ţi propui!
Atâta timp cât nu-ţi pasă unde eşti, nu te poţi rătăci…
Hah! Da’ nu te-nvinuiesc că ai vrut totu’, te-nvinuiesc doar că ai fost o proastă şi-ai pus botu’,
Tine minte! Daca iti este greu - atunci te afli pe calea cea dreapta si mergi in directia corecta
Amintirile mă cheamă, strigă neîncetat, nu pot uita ce tu ai uitat!
Daca baiatul te iubeste cu adevarat, el mereu isi va face griji unde esti si cu cine, nu doar sa te intrebe ce faci
As vrea sa vad in viitor, dar n-are rost...Stiu ca nu o sa mai fie ce a fost.
Şi poate am crezut prea mult în vise... observ că sunt singurele lucruri ce-mi fac rău chiar dacă nu-s interzise!
Era totu asa frumos nu voiam sa se termine.Fiecare minut ma facea sa ma simt mai bine.
Am momente când fără tine nu pot face faţă.Dar totuşi mă descurc, că altfel n-aş rezista-n viaţă.
E covor din amintiri facute cuvinte. Sunt fragmente diluate fata de ce am in minte.
Uneori, simt că viaţa e nedreaptă cu mine. Simt că orice aş face, mereu mi-ar ieşi prost şi aş dezamăgi multe persoane. Simt că oricât aş încerca să ajut, aş încurca şi mai mult lucurile
Nu te vreau decat pe tine, arde sufletul in mineee!
Vreau un băiat care să mă oprească cu un sărut atunci când vorbesc mult şi aiurea
Poţi să plângi oceane, cât pentru toate fetele Când ai plecat, m-ai operat şi mi-ai scos toate sentimentele
Şi nu am uitat să ştii de unde am plecat, cândva tu erai cel mai important!
Vroiai ca el să te completeze, dar ce dragă, eşti integramă?!
Am învatat ca nimic si nimeni nu poate sa-mi spuna cât de mult valorez!
Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.
Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"
"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
...
VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune,
Sper sa iti placa
Emena întreabă:
Ionela_7274 întreabă:
Mihaella_2562 întreabă: