| RaMoNa_6241 a întrebat:

Buna TPU vreau si eu niste statusuri despre baietii care inchid telefonul in bot... cele mai bune primeste funda si vot.pup multumesc:X

Răspuns Câştigător
| Ingrid16V a răspuns:

1. Lacrimile ei intr-o zi o sa te ajunga si te va durea. Vei apela numarul ei, dar nu va mai sunastraight face

2. Mi-ai inchis, asteapta sa-ti mai raspund straight face Sa nu te-ntrebi apoi, de ce ma ascund. happy

3. Ai stiut sa ma lasi sa vorbesc singura si ai inchis. Acum asteapta sa mai tin eu telefonul deschis.

4. Nu ma mai cauta, inceteaza sa tot suni. Nu am de gand sa-ti raspund pana lunibatting eyelashes

5. Mi-ai demonstrat cine esti de fapt. M-ai ranit, sa nu crezi ca am uitat phbbbbt

6. Hai lasa vrajeala, nu te mai pot crede. Ceea ce tu faci, inima mea vede straight face

7. Ti-as spune cum esti tu de fapt. Dar nu am chef sa ma complic c-un retardat laughing blushing

8. Baieti ca tine gasesc pe strada. Care nu stiu sa se comporte cu o fata straight face

9. Stii ce te caracterizeaza, sa-ti mai spun nu are rost. Acum mi-ai aratat cat esti de prostbatting eyelashes

10. Nu te poti numi baiat, poate mai bine guybatting eyelashes Aseazati blugii mulati si totul e ok blushing laughing

Poate gasesti ceva sa se potriveasca :*

3 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

1. nu stiam ca avem botthinking poate tu
2. cele mai bune primesc*
3. cauta pe google

| Scliparici a răspuns:

Am luat palme după palme, acum dau pumni înapoi.

Oamenii normali învaţă din propriile greşeli. Oamenii inteligenţi învaţă din greşelile altora.

Înţelege că nu vreau doar o relaţie de-o vară. Că inima nu-mi bate doar când e frumos afară.

Nu mai sunt copilu` cu slăbiciunile de altădată. Acum sunt slăbiciunea altora, c-am caracter de piatră!

Îmi permit să visez ca să pot s-ajung departe. Căci gropile astea, frate, te trezesc la realitate.

De la cine nu te astepţi, ăla te dezamăgeşte!

Iartă tot, dar nu uita nimic!

Mă tot încerca, mă ataca şi apoi se ascundea

Tacticile tale nu’mi plac. Nu’mi plac lacrimile tale care’mi fac tricoul praf. Viitorul mă sperie mai rău decât te sperii tu de mine. Nimeni nu poate să mă domine, reţine!

Silă?! Starea în care nici măcar regretele nu-şi mai au rostul.

Rănile de pe suflet manifestă un alt tip de durere. Indiferenţa ei îl face să zbiere.

E una dintre zilele alea nasoale,
Mă gândesc la tine şi doar mă doare.
Nu mi-ai făcut nimic, pur şi simplu nu eşti.
E momentul în care nu ai şi îţi doreşti!

Va trece timpul, ai să uiţi durerea provocată, se vor vindeca şi ranile lăsate de acea iubire îndepărtată.

Sincer, acum nu`mi pare rău că te-am văzut şi fără mască. Nu există "scuză-mă" în cazul tău, aşa că lasă.

Mă vei găsi într-o poză de mult uitată şi vei spune: "Aşa a fost odată…".

Sunt rare momentele de pus în ramă. Şi uite că viaţa nu are mâini, dar tot îţi dă câte o palmă.

Şi o s-o pierzi, şi-o să plăteşti... Că într-o zi o să te-ntorci acasă şi n-o s-o mai găseşti.

♥ Când viaţa îţi dă 1000 de motive pentru a plânge, demonstrează că ai o 1001 de motive pentru a zâmbi.

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute