| bubu06 a întrebat:

Buna TPU:*
Vreau si eu niste statusuri gen:Baby se vede in ochi tai ca pe ea o iubestiibig grin<
Funditaaaalove struck

1 răspuns:
| Angelique a răspuns:

Love is in the air everywhere you look around
Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL!
Daca vrei soare, asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul, asteapta ploaia; daca vrei zapada, asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine, nu astepta, spune-mi!
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc…
O simpla Aventura trece in doua luni… O dragostea la prima vedere trece in 2 ani…. O iubire iti schimba total viata…
Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani…
Esti atat de dulce atunci cand zambesti, cand razi, cand plangi, cand ma certi, cand ma alinti, cand ma iubesti!
Cauta in sufletul meu pacea, cauta iubirea, pasiunea, tandretea, cauta implinirea… Cauta si te vei regasi gasi acolo, foarte aproape de inima mea…
Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul!
Inima mea este ca un templu. Intri, te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas… oare de ce?
T- tandra
E- eleganta
I- irezistibila
U- unica
B- blanda
E- eterna
S- scumpa
C- curajoasa…
Dragostea este ca atunci cand nu vrei sa dormi pentru ca realitatea este cel mai frumos vis…
Dragostea e ca vantul : nu o poti vedea, dar o poti simti…
I loved you once, I love you still, Always had and always will…
Nu te speria! Sunt la spital! m Mi-au gasit ceva la inimaFii fara grija, operatzia nu a reusit.Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo vei ramane mereu!
In lumea mea care e o mare intrebare tu esti raspunsu fara ezitare….te stiu din cartile de basme si povesti…..cat de tandru esti……prin felu in care iubesti stii ca ma innebunesti…
Unii spun ca suntem prea tineri ca sa iubim….ca nu stim ce este DRAGOSTEA….dar o inima batrana nu ar rezista la atata suferinta…
Less

Întrebări similare