| ingertryst a întrebat:

Buna TPU vreau si eu niste statusuri gen: esti indiferent cu mine te-ai schimbat, va rog ajutati-ma FUNDA!:*:*:*

Răspuns Câştigător
| TheGeor19 a răspuns:

Voi invatsa sa traiesc fara tine. Si o sa ma gandesc de acum mai mult la mine.Tu apartsii acum de timpul trecut. Vreau sa te uit.

Telefonul il strang cu obsesie in mana. Nu stiu cum sa fac sa te sun. Dar simt ca totul e degeaba. Este fara rost Si stiu ca ziua asta. Imi va merge prost.

Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist."

Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist."

Totul trece, asa se spune. Dar nimic nu trece fara sa lase urme!

Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castiga

Lumea asta te distruge, Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!

Lumea asta te distruge, Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!
Fii atent sa vezi cum doare, cand o sa ma vezi nepasatoare!

Indiferenta mea, te v-a lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.

Si te doare când vezi ca nu-mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.

1 răspuns: