| yanytzayourprincess a întrebat:

Buna TPU! Vreau si eu niste statusuri misto si noi pentru fete. funda+voot. pooop all

Răspuns Câştigător
| RosaL a răspuns:

1) Zi de zi isi rujeaza pe buze zambetul ei minunat dar nici azi nu a intalnit un baiat care sa merite tot ce are ea de dat.
2) Asta mica e mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ceea ce urmeaza!
3) Nu e un vis si nicio fantezie. E ceea ce se numeste copilarie. Un episod din serialu` vietii tale Care contzine clipe dulci, da` si amare
4) Ea e Barbie. Altele-ar vrea s`o imite dar la cat de scumpa e, nu isi pot permite.
5) E un vis care se tot repeta! Sii doar in visul meu gasesc lumea perfecta.
6)Gura mea gurita dulce cum te prinde te seduce.
7) Sunt fierbinte si mi`e frica sa nu ma sting ca o lumanare in bratele tale!
8) Te iubesc te doresc du-te draq ca glumec!
9) Impreuna vom cunoaste lumea eu stiu iadul, tu stii raiul, hai sa cunoastem amandoi Paradisul
10) Cand razele soarelui te vor trezi…
vreau sa-ti amintesticat de mult te-am putut iubi
Iar cand luna va aparea sa-ti amintestik…
ne-am iubit candva
sh mai vreau sa stii inca ceva …
iubirea meah pentru tine va inceta ….
atunci cand lumea se va spulbera.
11) imi place sa cred ca nu am pierdut nimic, si daca totusi am pierdut ceva, inseamna ca nu-mi trebuia!
12) Iubesc doar ceea ce apreciez, protejez doar ceea ce imi e mai scump, si ajung mereu unde imi propun.
13 )A fost greu si stiu ca am avut dreptate cand voi m`ati criticat! am tinut capul sus si am mers mai departe,Nu ma intereseaza ce crezi despre mine, Inainte sa spui ceva, UIta'te la tine
14) Nu sunt singura in ploaie si vant. Am cei mai buni prieteni de pe pamant.
Sper sa te ajute... Fundahappy

1 răspuns: