| eloyse a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri nu stiu ce categorie is da sa va spun povestea si poate intelegeti :Totul inceput acum cateva zile cand am jucat adevar sau provocare eu am ales provocare mi-a dat provocarea sa ma sarut cu un baiat de 10 or timp de 10 secunde.Am acceptat cu greu pentru ca nu imi place de el. E si pana la urma ne-am sarutat a fos destul de bine.Eeee acel baiat care ne-a dat prvocarea a profitat de ocazie si a zis ca daca nu ne sarutam iar de 30 de ori trebuie sa mancam"****"scuzati expresia.Noi normal ca nu aveam de ales si ne-am sarutat si acu sincer sa fiu ma gandesc daca a fost bine sau nu pentru ca parca de la saruturile alea sa deschis o portinta adica nu stiu ca sa spun nu stiu el se comporta altfel (el zice ca nu ma place da cand trebuia sa ne sarutam el facea primul pas adica el se indrapta spre mine si cand ma uitam la el se dadea inapoi) si toata lumea zice ca ne placem reciproc.
AAA. Am uitat cand ne sarutam el nu stiu ma saruta cu pasiune adica mai avea oleaca si incemea sa ma pipaie adica m-a luat de mana si a inceput sa ma sarute si cand am terminat provocarea el facea in asa fel incat sa ne mai dea o provocare de genul asta apai cand trebuia iar sa ne sarutam el a pus mana seasupra fundului meu si acum nu stiu ce sa fac!

1 intrebare:Ma place?

2:Ce status sa pun in asa fel incat sa imi spuna daca ma place sau sa recunoasca TOTUSI!
Multumesc

3 răspunsuri:
| QuadruplePersonality a răspuns:

Păăi, doua variante big grin.
Adoră să sărute, duce lipsă, şi s-ar putea săruta şi cu o hidoşenie, şi tot ar face-o cu "pasiune".
Sau doi, te place.
Şi lasă staturile oh go on, întreaba.l directhee hee.

| alexalexandra55 a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

| Andreea_3044 a răspuns:

Buna.pai in primul rand poate vrea sa fii doar o aventura pentru el si in al 2 lea rand poate vrea doar sa te crezi ca ma vrajesti? nu fraiere doar imi dai satisfactie si dc sa plang suflete si zambete pot si eu sa frang! sper sa te ajute succes:*