anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU vreau si eu sa dau o petrecere in pijamale. dati-mi si mie cateva idei luand in calcul faptul ca eu si prietena mea cea mai buna avem 13 ani happy... pentru cel mai bun raspuns dau funda!

Răspuns Câştigător
| Ivanovicius a răspuns:

Pai sa aduceti ceva de rontait, in rest va veti gandi acolo. Nu e neaparat sa planificati aceasta petrecere. Sa aveti niste muzica si sunteti gata. In rest, faceti ce fac fetele... Vorbiti de baieti, rasfoiti reviste, barfiti, chestii de-astea. Noroc, sper sa ai o petrecere reusita!

3 răspunsuri:
| LoveIsTheAnswer a răspuns:

Va imbracati in pijama, radeti, va distrati, povestiti, va faceti manichiura, pedichiura, coafura, tratamente, barfiti, va uiti la filme de groaza, comedie sau de dragoste, karaoke, dans, concerte, va bateti cu pernele, rontaiti ceva(snacksuri, popcorn, pizza, sandwich-uri, dulciuri, prajituri etc...ce va place voua), ascultati muzica, va luati interviuri, va cunoasteti mai bine, inventati jocuri, va culcati tarziu, vorbiti despre baieti, machiati pe cele care dorm sau faceti farse, va distrati pana dimineata...dar cel mai important, sa nu faceti foarte mare galagie, daca nu vreti sa va scoata parintii afara si sa vina vecinii la voi. laughing

| τττ a răspuns:

Bună.
Puteți urmări un film(sau chiar mai multe),bătaie cu perne(ca la orice petrecere în pijamale),gătiți împreună(popcorn,o prăjitură),faceți concurs de karaoke și de dans, bârfiți(hihihi!), machiați-vă, jucați-vă diferite jocuri distractive.
Distracție plăcută!
Pa, pa.

| alina_8632 a răspuns:

Buna! pai in primul rand o petrecere nu e petrecere pana nu e peste ora de culcare.laughing correct? apoi cred ca pentru inceput ar merge sa puneti ceva muzica la caterinca si fiecare sa danseze cum il duce capu cum ar fi Harlem Shake, meniaito, ai se eu te pego, Macarena sau de ce nu niste rock and rolllaughing urmat de niste jocuri distractive cum ar fi ''baba oarba'', carti pe pedepse, rujatul legate la ochi si asa mai departe...iar spre final vizionati un film de comedie sau unul de groaza sa nu mai plece nimeni de la tinelaughing) glumeamtongue bafta cu petrecerea:*

Întrebări similare