| AnnonomusAnonimusAnonimus2013 a întrebat:

vreau si eu sa fac rost de mai multe like`uri la poza asta https://www.facebook.com/....../photo.php cum pot sa fac astA?

7 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

Ai putea încerca cu o pungă pe față, dar nu garantez c-o sa meargă.

| AnnonomusAnonimusAnonimus2013 explică (pentru Mangustă):

Tu vorbesti?!

| Mangustă a răspuns (pentru AnnonomusAnonimusAnonimus2013):

Doar daca nu mi-a spart cineva contul, insa acest raspuns clar l-am dat eu. Multumesc pentru grija.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Da dar din cate vad nu merge sa dau like la poza daca nu te am la prieteni, deci poti sa le cersesti, dar nu recomand pentru ca aceia care cersesc sunt intotdeauna vorbiti de rau, poti sa etichetezi cat mai multe persoane in poza respectiva si astfel iti vor da like sau sa dai tu like la mai multe poze ale prietenilor si iti vor da si ei inapoi, chiar daca ultima metoda este putin mai grea... Sau ar mai fi sa iti pui buton "urmareste" si astfel sa iti poata da oricine like dar asta nu stiu cum se pune.

| hecamefrommetalland a răspuns:

Simplu,o pui pe TPU ceea ce ai facut) si te prefaci ca ne intrebi cand de fapt vrei like-uri.

| Lou222 a răspuns:

Pai iti dau eu un like. Si iti fac cunoscuta poza printre prietenii mei sa.ti dea like contra altor like.uri. Poti face asta si pe TPU. Scrii asa : " puteti sa imi dati like.uri la aceasta poza? Va dau si eu voua!" sau ceva.de genu.

| LikeuriGratis a răspuns:

Eu fac zilnic 300 de like-uri