| IanSomerhalder a întrebat:

Buna TPU., vreau si eu sa ma ajutati cu ceva..., am 15 ani si am si eu un prieten d 19 >ani:", treaba e ca ai mei nu stiu chestia asta..., cum credeti ca as putea sa-mi conving parinti sa ma lase sa am un"iubit"? sau ar trebui sa le ascund asta parintilor? atunci cum ma pot intalni cu el fara sa afle ai mei

2 răspunsuri:
| AkaneHanda a răspuns:

Buna! In primul rand nu trebuie sa le ascunzi asta parintilor tai. Spune-i mamei tele de asta, te va intelegewinking
Daca nu merge, aminteste-i ca si ea a fost in situatia ta si stie cum e prima iubirewinking Mult noroc!

| ralu2 a răspuns:

Buna.Nu stiu in ce realtii esti tu cu parintii tai dar nu e bine sa le ascunzi asta in principiu depinde cum te intelegi cu ei. Unele chestii le mai ascundem nu spun ca nu dar nu si asta. Daca tu mergi si te intalnesti cu el si Doamne fereste patesti ceva macar sa stie unde sa te caute si unde te pot gasii.Nu o lua ca pe o chestie gen neimportanta am doar 18 ani dar am patit chestia asta.De atunci le spun totul.Ai putea sa le spui asa trepatat ca ai cunoscut un baiat ca iesi cu el la suc azi, ca iesi maine...Si isi vor da seama sau cu timpul le spui ca e ceva mai mult intre voi. Poate nu vor fi de acord la inceput dar nu trebuie sa te certi cu ei sau ceva de genul.Cel mai bine e sa stie cel putin ca iesi cu el. Poate vor dorii sa il cunoasca ceea ce v'a fii si mai bine.Mult succes!