Spune-i mamei tale ca ai multe proiecte care trebuie sa le faci la calc. (chiar daca nu-i asa)
Nu are cum sa te lase doar pe tine,cum si tu vrei sa stai, asa vrea si ea. Face'ti cu randul, un program
Nu cred ca trebuie sa gandesti cu numai pe mine.cred ca cel mai bine ar fi ca cu ajutorul ei sa faceti un program.va pup:*
Simplu! II promiti de ceva un joc frumos care ii place...2.O rogi frumos nu functioneaza dar Dont be a baby just try ^^sau cum amandoua sunteti fete vorbiti ceva de baieti si poate te lasa incearca sa faci conversatie cu ea!
Pai un sfat prietenesc pune-i surori tale ca faci orice doar ca sa te lase la calc si spune-i ca il vei sterge in fiecare zi in 5 zile sterge-l si comporta-te frumos cu ea ajut-o la lucruri cum ar fi (scoala, adolescenta, temele)si spuneti-va lucruri in comun sper ca am fost de folos
Bună.
Dacă sora ta este adolescentă o vei convinge mai greu. În ziua de azi adolescentele sunt obsedate de internet, în special de reţelele de socializare (Facebook, Hi5, Twitter, Myspace etc.).
Poţi vorbi cu ea, să stabiliţi un program. Nu ar fi corect să stai doar tu la calculator, aşa ea s-ar simţi cum te simţi tu acum. Stabiliţi un program egal, ca să nu existe niciun fel de ceartă.
Dacă nu merge aşa, vorbeşte cu mama ta/tatăl tău să rezolve treaba.
Sper că te-am ajutat.
Mona.