anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu sa va dati cu parerea in urmatoare situatie.Am cun un baiat prin int unui amik si dupa cateva saptamana de la o discutie hazlie am ajuns sa fim impreuna.Eram chiar implinita, cu toate ca eu sincer nu m-am gandit ca o sa mearga deoarece eu iubeam pe altcineva si ma gandeam ca asa pot sa-l mai uit pe RESPECTIVUL. A fost totul normal timp de o luna si cateva zile, pana cand mi-a cerut intr-o zi fb unei fete cu care eu ma certasem mai demult si nu prea o suportam. M-a int daca o cun si i-am sps ca da dar e prea fitoasa si ca imi comm mereu la scoala si k sarputea sa ma i'au de ea odata si'odata si de aici a inc scandalul. Mi-a sps sa nu ma i-au de ea ca ne certam raw, ca o sa regret daca fac asta si chestii de genu. M-am simtit oribil dar imi dadusem seama ca incepusem sa tin la el si nu puteam sa dau cu piciorul unei relatii care pana atunci mersese fff bine.Am crz ca totul se va remedia si ca o sa fim ca la inceputDe atunci a inceput cearta.Intr-o seara vb prin mesaje si l-am int daca poata sa trc peste asta si daca ne putem continua rel, atunci el a sps ca nu stie si m-a int daca simt cv pentru el.Si eu i-am sps ca DA tin la el.Atunci el mi-a sps ca nu ma crede...si ca sa ii dem sa ii sp ce as face pentru el.Sincer pe moment nu imi veneau idei si l-am rugat sa imi sp cam ce ar vrea, iar el atunci mi-a sps niste chestii,,..."va inchipuiti si voi si i-am sps ca NU.In fine, a sps ca era curios si ca nu e nimic. Dupa a inc sa vb cu mine fff urat si sa ma i-a la misto.Atunci i-am sps ca numai pot sa continui asa deoarece mi-au ajuns minciunile lui.Aseara i-am bagat id-ul pe un id mai vechi de al mew si m-am dat drept o pr de-a mea ca sa vad daca ii pare raw deoarece se tot baga in seama cu mine. I-am sps eu cateva lucruri acolo cum ca eu sunt fff sup si ca ma simt fff prost.Si l-am int ce are cu mine.Si a inc sa pov cum ca am fost imp si ca nu a mai vrt sa fim.Niste chestii banale, dar in fine, fie. A inghitit galusk ca sunt altcnva(asta crd eu)si a inc sa sp ca nu ii place de mine cum arat fizic.Si aici e dilema:cu cateva saptamana in urma m-a sunat si avea chef de glm si eu atunci i-am sps ca numai vr sa fim imp iar el a inc haide ma te rog eu frms ca TE IUBESC chestii din astea si ne-am imp.Eram constienta ca nu ma iub ca era chiar culmea ca dupa o luna de zile sa ma iub.Pana sa ne certam prima oara ii mai dadusem webu si crd ca daca as fi sot urata nu se mai ruga atunci asa de mine.Adeek ma suna intr-una si crd ca daca ar fi avut chef de glm nu ar fi insitat asa de mult.Am uitat sa mentionez ca i-a sps "pr mele" ca la inceput s-a gandit la o rel.Acum intrebarea mea este. Oare si-a dat seama ca sunt eu si a sps chestiile astea sau poate ca e adv? Oare chiar nu simte nimic? Voi ce credeti despre asta? Funda la cel mai bun rasp!

4 răspunsuri:
| Ammy93 a răspuns:

Eu as zice sa renunti la el. Daca s-a certat cu tine pentru o fata de pe fb atunci are o problema. Si daca nu-i placea de tine fizic, nu cred ca mai erati impreuna de la bun inceput. Sau mai exista varianta ca s-a combinat cu tine ca sa te ia la misto. Cel mai bine ar fi sa-l lasi inainte sa fie prea tarziu

| aryana1991 a răspuns:

Nimeni nu stie ce are el in tuga decat el.intreaba-l pe el, spune-i tot ce ai scris aici si gata.zii ca te-ai saturat de certuri si ca vrei o parere sincera despre ce e intre voi, dar sa fiti doar voi ca sa puteti discuta deschis

| Tiwis123 a răspuns:

In primul rand daca era baiat serios nu incepea sa te injure. Cred ca ar trebui (din pct. meu de vedere) sa ii dai papucii. Putini baieti mai sunt pe lumea asta care sa ne merite!

| ilikedub a răspuns:

Parerea mea e ca vrea sa profite de tine, ori pentru a ajunge la alte fete, ori sexual