Buna...uite niset stsuri:1)Frumusetea ochilor nu depinde de culoarea lor...ci de felul in care te privesc
2)vreau; x cE`i aL meu` sa fie aL meu~,~ Nimeni sa nu iubeasca cE iubesc eU; x
3)Daca cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te iubeste mai mult decat mine
4)Am Invatat Ca Nu Poti FaCe Pe CiNeVa Sa Te IuBeAsKa ToT cE poti fAcE eStE sa fIi O pErSoAnA iUbItA. ReStUl, DePiNdE de cEiLaLtI
5)Nu iti vor scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… iti voi spune doar ca TE IUBESC mai mult decat orice
6)Nuu` fortSsa un om sa te plAca , unDe nu eSsti bineveNit -> PLEACA!`
7)Nimeni nu poate sa imi fure zambetul care`mi apare cand ma gandesc la tine. Si nimeni nu`mi poate fura inima pentru ca ea deja iti apartine!; x
8)PrIvEsTe'O iN oChI sI oBsErVa Ca Nu MiNtE, iNvAtA sa o CuNoStI dUpA cEeA cE sImTe
9)Dragostea nu are nevoie de cuvinte... Se poate spune Te Iubesc cu o singura privire
10)Crezi ca nu simt? Te uiti insistent la mine si nu'ti pasa ca te mint Iti doresti doar o privireVezi in ochii mei iubire:X Adv! Dar nu e pentru tine!
Sper sa iti fie de ajutor aceste stsuri plss fundita; x daca te-au ajutat si iti plk stsurile
Izzﻵ întreabă: