Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea... Nici tu nu te cunosti, candva ve-i fi surprins de tine!
Vrei sa incerci dar nu ai curaj. vrei sa ma atingi dar totu`i un miraj.renunta la vise sunt lucruri interzise
In lumea voastra falsa, noi zambim neconditionat.Mereu impreuna prietene ca o poveste cu un final neterminat.
Asta-s eu, n-am ce sa fac.Am vazut ce fete-ti plac.Nu`mi voi da ochii peste cap.Nu pot fi cum ai visat!
Cu indiferenta ta m-ai facut si mai tare.Acum nu-ti convine... Dar incet, incet calc pe urmele tale.Si abia astept sa vezi si tu ca indiferenta doare...
Ador ca sunt atat de mica pe langa tine.Ador ca ma simt in siguranta langa tine.Ador fiecare atingere.Ador diminetile cu tine. Te ador pe tine!
Viata merge inainte, bine sau rau, ea merge"
"Acum tot ce va pot spune este ca am ridicat fruntea mult mai sus decat toti aceia care mi-au facut rau si stau bine!"
Toti aud ce spui Prietenii asculta ce spui Dar cei mai buni prieteni asculta si ce NU spui!"
Vei cauta privirea mea, in fiecare "ea" din viata ta!"
Incerc sa-mi ascund calvarul numit depresie si zambesc fals doar pentru buna impresie "
Este un lucru dragut dar si de temut
Am învăţat că poţi continua încă mult timp după ce ai spus că nu mai poţi.
Atata timp cat nu-ti pasa unde esti.nu te vei rataci niciodata
Si sterge-ti de pe a ta fata falsul zambet.
Am s-o iau de la inceput.
Am dat gres, dar nu mai conteaza
Suntem diferiti totusi ne potrivim...Shi am stat unul langa altul cand toti vroiau sa ne despartim...
Niciodata nu a fost usor...acum e greu
Mie imi plac mult:X
Uite aiki :* :
Te detesti. O vezi cum pleaca cu ochii goi. Tu prea mandru sa o opresti . Crezand ca vine inapoi.
Si sunt sonstienta ca nu iti face bine, dar orgoliul meu e mai presus de iubire!
La orgoliul meu sa nu te astepti sa te opresc!
Calca`ti pe orgoliu si raspunde`mi la intrebare: • Daca te-as calca si eu pe inima . ce zici,doare ?
Daca iti zambesc asta nu inseamna ca te iert!
Si`mi spuneai ca sunt prea copilaroasa,Scuza`ma dar copilul asta n`are timp de o relatsie serioasa
Am un caracter puternic, imi place sa fiu EU, sa nu arat tristetea din sufletul meu!
Incearca sa zambesti fato,urmeaza'mi sfatul!E cazul sa fi fericita,toate trec,o sa vina altu` !
Cand altii se bucura ca am renuntat,dau din cap, zambeste, si trec pe linia de start!
Nu mintea mea, ci inima e proasta; Ash vrea sa dau delete la amintiri , delete da' nu gasesc tasta;
Dar nu ma intorc la tine pentru ca m-ai facut sa sufar si acum e randul tau sa plangi dupa mine !
Eu o sa te las sa iti vezi de drumul tau. Atunci cand o sa privesti inapoi o sa-ti para rau. Si imi pare rau de tot ce s-a intamplat sti bine. Cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine !
E genul de fata care te vrea, dar n-are nevoie de tine, Nu-ti poti da seama, E ceva special la ea!
a fost bine si cu el, dar vei vedea ca fara el e mai bine.
Desi o sa`mi fie dor,de data asta o sa pun orgoliul in fata sentimentelor
Accepta`te pe tine fara masca,Falsitatea celorlalti nu o sa te mai raneasca,Fiecare trebuie sa invetze sa zambeasca!
Probabil că ai să plângi, Dar ştiu prea bine, Că plângi doar din orgoliu pentru tine
Acum cauţi melodii care să'ţi amintească de noi, Îţi pare rău, şi mie, da nu te mai vreau înapoi.
E greu cand iti repeti in gand"capu sus tre sa zambesti" Si subconstientul iti dicteaza "cand plangi sa nu te mai opresti
Trebuie să fii tare , Să demonstrezi că poţi, Să fii în centrul atenţiei şi mai presus de toţi
O sa reusesc,voi avea tot ce'mi doresc,Nu conteaza pretul pe care tre' sa'l platesc,Cu sustinere,sau fara sustinere,Pe mine o sa ma gasesti dupa linia de sosire
Ei cred ca pot sa ma vada plangand,dar eu stiu sa rad cand imi vine sa plang
Femeile ca noi au puterea sa obtina totul,fericirea sa curga,fraierii sa planga
Poate ca o alta EA i se va parea mai minunata pentru ca orgoliul meu nu iarta.
sunt o copila tare, nu las ca orgoliul meu sa fie calcat in picoare, de un oarecare!
Si nu-mi cere explicatii ca oricum n-ai intelege Sunt momente peste care trec si le neg Si de ce tot nu pot sterge prezentul dar incerc Sa uit ganduri,inghit in sec vorbele spuse din orgoliu
Ambitia te ajuta, Dar orgoliul te distruge Inima ti-o frange Durerea tot vei duce,dar pentru asta e prietenia
Acum e randul meu;xsa ma distrez;xsa fac ce vreau:*sa las grijile acasa:*de azi nimic nu`mi mai pasa > >;x;"
t vad.t aud. .da lasa.mai bine.fara tine. .nu imi mai pasa:*
"totul;xparea pierdut> Suflete istetsee Fetse supilathe Vise'nlaturathe!;x
Sa inchid ochii sa nu stiu Ce am fost si nici cine sunt Sa cred ca pentru o noapte suntem noi singuri pe Pamant
Ai vrea?Ai mai gusta?O crezi inca a tha?Ejti 0 in fata ei.Akm e a altuia
Si toti smecherii cu bani langa ea,, Devin niste prosti cu bani,de fapt fara bani,,, E ilegala ,are antrenament, e letala,, Femeia e talent iti face testament, ,,"
E genu de fata care te face de bani,,, Si merge mai departe si face si altii de bani. Pana si pe tovarasa ta a fermecato. Se misca atat de bine de zici ca ai inventato.
"Spune ca vrei ,spune ca ai nevoie,,,,,,,,, Eu spun ca vrei,eu spun ca ai nevoie
Cateodata ne grabim```` Cateodata cadem```` s asteptam s ne ridicam,,,,,,,,,,,,```````
Esti incredibila Cum te joci cu mintea mea:*:* Irezistibila:X:X M'as juca si eu cu'a ta Esti disponibila*:*::* Sper sa fii a nimanuiX:X::X"
Si zici ca'ti place'asa:*:* Sa m'ademenesti usorX::X Tu esti ispita mea:` Sa te'ating ma simt dator> < Nu mai sunt fata ce ieri plangea, Zambesc si gata de azo sunt alta` Eu sunt femeia din viata ta>
*"nu incerka sa ma schimbi ~nai sa reusesti ~ mai bine incearca sa te obisnuiesti [:X]
*Este treaba Mea Pe cine iubesc.Este treaba mea cu Cine Vorbesk.Crede-ma,Nu ma Intereseaza Ce vrei sa-mi Spui nu Prea Conteaza
*"Vezi tu scumpo, o fi stat si cu tine...stiu...stiu si ca poate a ars`o cu altele.Dar el are o fata.si pentru el,fetita lui e cea mai importanta.
*O singura privire;Si e deajuns ca ea sa devina;O dureroasa amintire
* Nu ma crezi in stare? nici O problema.Nu ma cred nici eO.da` fereshte`te de ziua in care O sa prind tupeu
*""Poate intr'o zi ai sa vezi...ca n-ai stiut sa ma apreciezi.si vei vrea sa te intorci la mine.dar atunci am sa fiu prea departe de tine
*sunt fata de pus in rama nu ca orice panarama
**si uite asa.special pentru tine.ca sa vezi ca mi-e mult mai bine fara tine langa mine
*nu stiu cum sa'ti explic . dar vorbele tale . NU ma ating"/
*Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca… dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta
*Ma uit la 'el' si nu`mi pasa.Poate ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa ma iubeasca
*zambetul inocent de pe fata mea sterge zambetul fals de pe fata ta
*fata de ceilalti esti mai aparte si`ti voi intinde mana doar ca sa te dau la o parte
*are impresia ca eu stau sa il astept...dar defapt eu ma indepartez incet...se uita atent.ma priveste cu regret,,asupra mea numai are nici un efect
*unii pot sa uite ce ai facut pentru ei. . .ce le-ai spus. . . dar niciodata ce i`ai facut sa simta
*"Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau e silit sa recunoasca ca TU esti mai bun si el e mai rau!
**Unii oameni cred gresit ca opusul dragostei este ura, cand de fapt este
indiferenta! "
*de cate ori ma vei privi cu ura si manie de atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie
**uiTa`te atent nu InSiSteNt priVeStHE dAr nu aTinge tE pOt resPiNge ! viseaza .dorEsThe ! DaR In REalitAte Nu Ma PoTi AtIngE!
*.Ma inVidieZi'.InceaRca Sa fII maI buN daca potZs'.Nu iTi plAce' cum mA imbRac.Nu te uiTa'.Te deraNjeaZa limBaju meU.Nu ma AsculTa fraiere'
*ma urasti?~problema ta!~ma copiezi?haa.nu'mi ajungi la picioare!ma iubesti?si eu pe tine!~un sfat?~nu te lua de viata meah!te-am amagit?~scuze!~te-am jignit?~bv mie!
*va veni timpul cand o sa vorbim din nou,eu o sa rad de multe iar tie o sa iti para rau
*Ceea Ce esti Tu,eu Pot fi Oricand,Dar ce Sunt Eu,tu Nu Vei putea Fi Niciodata
*cand am fost cu tine m-am simtit bine acum ca ai plecat ma simt minunat
*cand m-ai avut.nu m-ai vrut.si cand nu ma ai.ma vrei.
*CaRaCtErUl tAu nAsHpEt mA InSpIrA Sa`tZi dAu jEt
*baieti ca tine gasesc si in recycle bin dar fete ca mine nici pe google
*Sa Nu creZi ca nu sunt in sTare sa tZin paSuL kHu TiNe
Sa Nu KreZi ca inDiFeRentZa Ta ma pOate scHimBa.
Eu Nu suNt` REA sunt dOar Cha sHji` TiNe`
Crezi ca iti merge?Cat timp?Crezi ca nu te prind?Vei vedea !
Te-am iubit , tu cica ma iubesti , cand pe colo , de mine te folosesti !
Te iubesc si tu nu stii ca ai ramas in sufletul meu , te iubesc si tu nu stii ca sufar mereu !
Lasa’ma cu textele ca iti pasa sau conteaza.lasa’ma cu lumea care nu ma agreaza…aproape tot ce mi’am dorit am obtinut si daca nu a fost asa.a fost pentru. ca n’am vrut!"
"Minti ieftin si prost,iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceasi fata cuminte cu ganduri rele in minte…"
credeam ca ma iubesti , credeam ca te iubeam un joc atat de simplu, dar azi nu te mai am, de-ar fi sa pasim in trecut, ce ar mai fi acum , ar fi un alt inceput sau s-ar alege scrum..."
Te uiti ca Fraierul in trecut.Abia acum Iti dai Seama ce`ai Pierdut.Cand ma Vezi ca Zambesc frumos.Iti dai Seama ca esti cel mai mare Prost !
● Eå nu se ´ c0mpårå cu reSstu ´ . e t0t ´ ce åi viSsåt´ . Åi 0´ viåtSsa n0rmålå´ !? . 0 så ´tSsi`0 deå peSste cåp´ ! ●
"Dåk ´åi nevøie Știi că sůnt ´ åici :* Strigă-mă´și vin Nů´tsi fåce griji ´ !"
Razbunarea nu`mi aduce satisfactii insa indiferentsa`mea ti`o daruiesc cu multa dragoste. "
- S-a trezit la realitate . A zis că vrea să se pună pe fapTe . : x
"Ea e zana minunata :X . din rolu` principal \:d/ Ce a fost aplaudata si a avut succes fenomenal . "
Incearca sa traiesti in asa fel incat sa nu te faci remarcata acolo unde esti . Dar . Sa tsi se simta lipsa imediat cum pleci . :*"
.-> duLce si secSi . Bună si rea. Ispita vietii . E femeia . "
.Nu p0tt sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasescc . ;x Nu vreau . Nici n.as incerca.Sa iubescc pe alTcineva. ;x Te adorr. :*"
-> Sii cand vine vorba de iiubire . Zi`le ca ma ai pe minne . "
Daca n`ar fi ea.Nimic nu ar fi.Nimic n`ar avea rost.Fara ea nu poti traii`.
• Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia Caprui' sa Nu'i Iubesti? •
"~> Este atat de schimbata ! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata !
Ştii ;>. ;x Dorinţele sunt pe gratis ... >;] Eu Nu ! ;x
Oriunde ´ai fi ´ . Oriunde ´ te-ai afla ´ ;;] … Nu vrei ´ decat o d0mnisw0ara ´ care seamana ´ cu Ea ! :* ´.
If you hold my ` hand ! ´˚ . I will` take you away ! ´˚. My heart ` beats ` like a drum . La la la Every` Day` ! =p~ ´˚ ;x :*:* ]"
"Zambetu' meu ca de copil nu se razbuna.Te face sa te simti cel mai puternic
Stii...nimic nu pOate sa te inlOcuiasca,avem vise impreUna care trebUie sa se implineasCa:X:*"
Shi daca el no sa'ti mai zica [Noapte Buna ]...Shi daca nici pe strada n'o sa-ti mai zica[Buna]ai prietene care te suna sa'ti spuna esti de 1000 de ori mai buna."
Timpul a trecut. ne-am maturizat, ne-am schimbat. Pe zi ce trece mai mult ne-am apropiat. Azi unde e una e şi cealaltă!:X"
"In viata nu trebuie sa compari nimic, ci doar sa traiesti clipa ca si cum ar fi ultima, si sa nu te mai gandesti la trecut..."
nimic nu tzine la nesfarshit, nici fericirea, nici Suferintza… incearca totusi sa Zambestimereu... deshi' niciodata nu stim ce se poate ascunde in spatele unui Zambet."
"Nu respect ce mi se impune sa sti, e foarte simplu e felul meu de a fi!"
Pt. ca nu are rost sa crezi in tot ce a fost ! ... "
Chiar dacă` zâmbetul tău durează o clipă, tu ştii. că în spatele lui au rămas` o mie de amintiri vii. ;x"
"e0` sunt o simpLa stea , printre steLe` . sunt 0` fata , printre fete . dar ceea ce ma face de0sebita e drag0stea ta . fara ea n`aj straLuci asa ! ;x"
Daca nu esjti de la Orasj, eSjti de la tSaraa ;-& . Iei primul tren care te laSaa in garaa ;-" . ApOi iei un taxi pana la mall . Bei dOua sucuri sji ai pOrtOfelu` gOl ;-@
Sji daca sunt O cOpila, ce? Sji daca ma enervez repede, ce? Sji daca vorbeSc mult sji prOst ce? Sji daca te iubeSc, ce? Oricum tu nu vei intSelege "
Cum sa nu o iubesti daca ea e frumoasa ca o stea,stiind ca e si a ta. "
Si ti-am promis ca nu te mai mint Ca tot ce simt iti spun Ti-am promis ca intr-o zi O sa ma tin de promisiuni ."
Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea, ea se pisa pe grija ta!"
Nu-i place plimbarea, nu merge cu floarea Nu-i plac romantismele, vrea provocarea !"
"Ascunde ceva, asa ca retine! Nu stii tu modul, se joaca cu focul, se ard cu totul, e iadul locul!"
O să ramână amintiri blocate în ochii nostri goi . Că se`nvarte ceasul si nimeni nu`l va da inapoi ."
Nu incerca sa fii a lor • Sunt multsi care nu stiu ce vor • si tsine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete •"
"daca rOlul asta mi-a fost dat in acest jOc, O sa`l jOc.totul e scris, nu depinde de nOrOc ! daca eu sunt la pamant imi ramane sperata.zi Ce vrei ?! asa`mi traiesc eu viata !"
Azi te vreau mai mult ca ieri,da! şi mi-ar plăcea Sa nu mai dau 2 bani pe privirea ta. Şi dacă as putea sa dau timpu inapoi, As vrea ca sa pot face ceva ca sa uit de noi ."
Suna-ma si da-mi o veste de la tine...sa-mi spui ca ma iubesti, mi-e dor de tine...
Ce frum0asa e iubirea`Cand ma alinti cu zambetul tau curat ! Ce frum0asa e iubirea`Cand tot ce spui devine adevarattt ! "
Nu` te` ingrijOra` din cauza` oamenilOr` din trecutul` tau` . Exista` un mOtiv` pTr` caRe` nu au reushiT` in viiTOrul` taw` ! ;x"ADOR POZA!"
DeSii` pAr cuminTe` imi place` indeCentt` ! cA Eva Kentt` . n`am niCiun Sentimentt`! "
.`Cand` Mada` intra`n pAro0senii Se pUne` Pe Ea` o0 Lumina` . iSi caUta ViCtimaa` .` o0 facE ca Si o0` feLina!
? || MäDü` nU uiTa . sh iarTa greU ... SenTimenTeLe nu Se sterG rapiD din SufletuL meu! ? =x ?"
.`aTaTeA` mOtive mi-ai dAt` sA Te lAsS` ! cAnd lAcrimi AmAre imi curgeAu Pe` ObrAz` . E vinA tA` . ca mi-am pierduT incredereA` !"
vreau s planG pentru`. n0i sa imi cer iertare` `.in fata ta am f0st un c0pil si` ma d0are. `.:-xx!
|| Si noi stim c-a trecut mult timp . va trece inca pe-atât presimt ...Dar nu-i nimic... . || ?"
FoOrmeAza` NumaRuL` meUu` Ori De caTe oRi vRei Sa` vOrbim` . Cheama`ma Sh o sa vyn`!
Deja iUbirEa`i dem0data` Baietii v0r aSaa` de0datA. PaRem 0 prAda` prEa us0aRa ! fEtel0r` Sa nu cEdatsii din priimA sEara!"
Te creD pe CuvanT canD te aUd .SpunanD` ca niCi Nu sunT SfanTa . .asa e .` da` ce Sa faC . aSta`i firEa . d0ar nu credeai ca in Viata Te inseaLa d0ar privirEa "
DaCa` ai imPreSia` ca tOtuL` va Dura La nesfarSiT` . Bun veniT in ReaLitateAa` crudA` .Gandesti greSiT` !"
|| v-am treZit atenTziia` . sau inCa` nu vaTzi veniT in fire` . .` cOntinuatZi` sa Fitzi Fraierii` .PenTruu` cA o0` faceti bine` . =x
|| Jtii` ca ViatSaa` e ca zaRuL .`! se rOstOgOleSte .`! Cine e mAi prOstt`.aLa` se ParLeSte .` =x "
Cand iti intorci privirea spre el,te luminezi de bucurie !"
Regret mereu cand ne certam d0ar din pr0stii,caci suntem amand0i ir0nici si plini de 0rg0lii!Ca.s tulburata,t0ata ziua.s rece ca un vant.Insa,seara ma linistesc,ad0rmind cu chipul tau in gand.""
P0ate n.am aratat ce simt,imi pare rau.Nu mai conteaza,oricum in ultima vreme t0ate visele se fac scrum,a f0st un epis0d frumos, asa.i zis si tu,insa prezentu.i cam dureros,nu p0tsi spune NU.""
Mama` ce cOpila`.Ce tupeu`.C ochi c piciOare :O Te.am baGath` in pat` si-apOi la reanimare Buzele MeLe` Ochii mei deschisi i-am lasat`.Pt. mne baby ai cazut in pakt :-xX DeLiCiOuS`. !"
Sentimentul nu dispare ca vacantsa de vara.Une0ri e mai n0civ ca fumul tras dintr.0 tsigara . :-X""
aUd vOrbee` pArSivee despre mnee`.si kOntinuaa barfaa`.da cand vOrba ajunge la mne.ishi cere sKuzee tarfaa`! "
Si de dimineata! cine apare cu flori la usaa? Si`ti spune mereu. Iarta`ma papusaa!
Imi aduc aminte. Cat de mult ma iubeaa! Cand spuneaa: Fratee! Nu pot traii fara eaa!
Fetele aU inCepUt sa faKaa ce vOOr ! tOtul e show.`! Sii baietii vOOr din nOu`!
Si akasã a ei 0o sTiu de faTãã cuminTee’ ca’ j0oakã binee teatRu si pe aman2 ii minTee’!
la biSeRici m`roG pentru tne.Sa`Ti dEa dumNeZeu ce mi-ai daT TU mie .ca La caTe a vazuT ca-mi FaCi.o sa`Ti dea muLTe sA tRaGi !"
Uite cum e: Dragostea inseamnaa dureree!Cand unu`l o da si celalant o cere!
stii.n'Ai deekt ssa vOrbesti singuraa .imi gaseskti atatea defektee!retinee.sunt printsesa lui si asta e toot ce conteaza ! "
Si` cand lumeaa` se vA daramaa` va ramane eAA`!
Sunt mereu in miscare, si nu mi-o ardeti la stilul ascuns, ca n-ati fost voi niciodata asa sus.`! "
Acum esoul spune asa:"Chiar daca ai puterea sa ascunzi" ti`e dor de EA! "
• Spuneai ca totu.i trecator si a doua zi vezi Doamne, va.ntâlneati întâmplator`:-x
Se grabeste s-ajunga dincolo de ploi,dar pâna atunci mai înfrunta furtuni si noroi :-)
Si adu`ti aminte de mine ca am fost cândva lânga tine.
? Tot ce`ai auzit de mine stii ca nu`i adevarat. Hai lasa`ma pe mine sa`ti arat cum sunt defapt .;x ]
T0 tacii ... ! e0 tac... Tu`mi sp0I ca`s fr0m0asa ![] e0`tI sp0n ! Ia`ma pr0stule de n3vasta`!
@ cea mai grea lovitura in sufletul meu este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul .
@ ia'ma de mana . hai sa trecem peste toate impreuna .
@ de mult eu nu mai cred in povesti... oricum povestea mea e clara : daca nu exista interese , drumurile se separa .
@ As vrea sa cred , sa pot visa , sa te aduc de partea mea . as vrea ca timpul sa'l opresc ,sa'ti spun de fapt cat te iubesc !
@ o sa'ti para rau cand vei realiza ca ai pierdut'o pe unica ce te iubea .
@ iubeste'ma cand merit cel mai putin , ptr ca atunci am nevoie cel mai mult .
@ minte'ma ca ma iubesti , te voi minti ca imi pasa!
@ am invatat ca oricat ai plange , lumea nu se opreste in loc ptr durerea ta !
@ spune`mi cand te doare. Si o sa te anunt cand o sa inceapa sa`mi pese. Caci cand am fost a ta nu ti-a pasat! Iar acum cu altu` am plecat,imediat de mine ti-ai adus aminte! Ei bine... raman doar acele cuvinte.
1`te-am iubith prea mult...dar nu meritai
2`Esty o raza d speranta
3`Inca te mai iubesc :X
4`Poti sa pleci.vreau sa te uith
5`Mai e pana iti dai seama .ca ai pierdut ceva pretios din viata tha
6`te-am IUBIT PREA MULT.DESI NU MERITAI
7` te vreau inapoi
8`Mi`e dor d tne
9`Te vreau lana mine
10`Te``am iubith .dar tot te mai iubesc
11`Iubeste-ma cat mai ai timp...
12.`Profita d mine...daca ai tupeu
13`Ia-ty metri...nu te mai iubesc
14.Hay pa...te-am uitat sh nu vreau sa o luam d la inceputh
Zambesc pentru amintiri ce au trecut/Zambesc poate intr-o zi va fi ca la inceput.
Ma sustin mereu si de cea mai mica urma de speranta.Doborata de voi? Niciodata!
Am invatat ca oricat as plange lumea nu se opreste in loc pentru durerea mea.
Nu astepta un miracol, creeaza unul!
2.Nu conteaza cat ma iubesti atata timp cat te prefaci!
3. Spui ca adori si ca iubesti, dar nu stii sa pretuiesti.
4. E prea tarziu acum, prea tarziu pentru regrete Din tot ce-a fost frumos au ramas acele momente.
5. Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma, ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul.
6. Totul trece, asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme
*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.
Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute