Si eu m-am gandit sa nu mai fiu asa de buna prietena cu ea pentru. eu nu am nevoie de prieteni falsi.
si 100% luni at mo povestit la acea prietena cu care am fost si cand veanean din oras cand sau dus ele la placintarie... da nu'i bai o sa le platesc cu aceeeasi moneda o sa le fiu ft. cu ele si indiferenta cum or fost si ele cu mine.
Eu spun ca ai o poveste complicata. cati ani ai?
iti dau un singur sfat pentru binele tau: nu le mai baga in seama!
De ce iti pasa atat de mult? daca ele te-au tratat asa ai rabdare sa vina ele la tine. E foarte folositoare zicala "esti prieten cu mine? bine! nu? tot bine!". nu trebuie sa stai dupa ele ca un catel, sa te razbuni sau sa-ti ceri scuze. daca nu vor sa se comporte frumos cu tine du-te si fa-ti prieteni noi. crede-ma, e mai bine asa!
Ok pai nu stiu exact ce sfat o sa iti pot da insa voi incerca sa scriu ceva. La inceput ai zis ca ai niste probleme de sanatate, acestea ar trebui rezolvate la un medit, pur si simplu ar trebui sa merg la un doctor si acela iti va spune exact cum sa iti rezolvi problemele pe care le ai. Apoi cu notele la scoala si au am anumite probleme, daca iti e frica sa le zici alor tai despre note atunci asteapta sa iei niste note mai bune la acele materii si apoi le spui pe toate, sau daca te intreaba ce note spune-i ca inca nu ai note dar ati dat un test la care nu ai prea stiut. asa nu vor fi prea suparati cand vor afla de note. promite-le ca vei invata mai bine. In legatura ca scoala de soferi, poate omul are ceva treaba in momentul asta si nu iti poate raspunde, mai asteapta o vreme si suna apoi din nou, vei vedea ca totul se va rezolva. Daca prietena ta se comporta asa cu tine atunci iti spun ca nu ar mai trebui sa vorbesti prea mult cu ea. cel mai bine ar fi sa ai o discutie cu ea si sa ii spui tot ce simti si sa ii spui ca daca nu se schimba intr-un fel tu nu mai ai ce sa discuti cu ea. ar trebui sa incerci sa iti faci prieteni mai buni sa uiti de cei care se poarta asa cu tine. Totul se va rezolva asa ca stai linistita. ^_^
Penaaaa1 întreabă: