anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau urgent ca prietena mea cea mai buna sa se împace cu mine, cu toate ca m-a deblocat nu da semne sa se împace cu mine, nu stiu ce sa mai fac, nu vreau sa mă risc și sa îi dau mesaj ca primesc block. Imi puteți spune ce sa fac? Mă simt trădată, m-am atașat așa mult de ea, mama zice ca o sa se împace cu mine dar nu prea sunt încrezătoare! Oare mai exista sansa de împăcare? Eu am gresit fata de ea...

Răspuns Câştigător
| Michaeel a răspuns:

Asta este a patra sau a cincea zi în care pui același întrebare cu același subiect și eu îți răspund din nou. Înțeleg ca te-ai atașat de prietena ta și ca ții mult la ea dar liniștește-te și tu, calmează-te și nu te mai gândii atâta la ea. Așteaptă puțin sa ii treacă și ei supărarea și sa vezi dacă cumva vine ea sa se împace cu tine... Dacă nu e o persoana TOXICA și ți-ar fi mai bine fără ea. Învață să nu mai fii asa atașata de oameni, mai ales ca tu de câteva zile numai întrebări despre cum sa te împaci cu ea pui chiar dacă acea fata este un șarpe.

5 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Dacă ai greșit fata de ea trebuie sa îți asumi lucrul asta și pe viitor sa fii mai atente la faptele tale. Fie ca le faci cu ea sau cu alte persoane.
Dacă ea o sa mai vrea sa vorbească cu tine, o sa o facă, dacă nu, accepta ideea și gata. Nu poți obliga și nimeni nu este obligat sa vorbească cu tine. Oricare ar fi alegerea ei, respect o. Asta înseamnă să ții cu adevărat la o persoana, iar dacă nu esti de acord cu asta înseamnă că, așa cum ai zis și tu, este prezent atașamentul. Lucru pe care îți recomand să il rezolvi deoarece îți face numai rau și poți sa ajungi sa fii dependenta de anumite persoane care ghici ce, și alea îți pot face rău.

| blackheart26 a răspuns (pentru Nemessys):

A fost o prietena buna timp de 2 ani, nu stiu ce are de se supăra așa ușor, sunt o prietena adevarata și așa vreau sa fiu pana la capăt, pe Facebook nu m-a șters și cred ca îmi are și numărul de telefon, doar ca pe Instagram nu mă are la urmăritori...

| Nemessys a răspuns (pentru blackheart26):

Repet, faptul ca a fost singura persoana cu care vorbeai, asta nu o transforma într o prietena buna. Nici măcar perioada relației (2 ani) nu reprezinta NIMIC.

Si ți am zis, orice decizie a luat, respect o și nu obliga pe nimeni sa facă ceva.

| Nemessys a răspuns:

Apropo nu o numi prietena CEA MAI BUNA doar pentru ca este SINGURA, înțelegi la ce ma refer? Deoarece daca ai avea mai multe prietene sunt sigur ca nu ai numi-o pe ea cea mai buna. Și în plus, dacă este o persoana cu care vorbești regulat, asta nu înseamnă că îți este și prietena. De,, cea mai buna " nici nu mai vorbesc.

| pixeltinker a răspuns:

De ce îți bați atât capul? daca tu consideri ca ai facut atatea lucruri pentru ea și ea nu îți mai da nici măcar un mesaj las o sa plece, nu e capat de lume, dar trebuie sa fi și tu mai selectiva și sa nu te mai atașezi atât de repede, crede ma ca te va cauta daca ti a fost prietena adevarata, lasa sa vina totul de la sine, fiindcă timpul le va rezolva pe toate.