Nu este deloc sigur sa iti faci singura un piecering. Nu incerca singura ca s-ar putea sa iti infectezi acel loc si va fi foarte grav atunci. O prietena de-a mea a facut asa si si-a infectat buza acum sufera in tratamente si o doare ingrozitor. Te rog asculta-ma si du-te la un cabinet special am auzit ca preturile sunt intre 20 si 100 de ron. Succes!
Eu te sfatuiesc sa te duci la un salon sau la cineva specializat in acest lucru. Este mult mai sigur decat sa-ti fac acasa. Acolo au solutii speciale, totul cauterizat si stiu unde sa ti-l faca.
Pff bai sunt unii de atunci cand dau un sfat se gandesc nuam isa arate ei cat de lucizi sunt, nu se gandesc ca poate nu au cum cei care posteaza intrebarile sa se duca la un salon ori alte exemple adica, serios: u chiar nu stiai de salon, pfff, uite poti sa faci asta si la tine acasa foarte linistita comoda atunci cand iti vine sa tipi sa poti sa tip e aceeasi chestie si la salon tot te.ar durea uite aici poti vedea...deci toata magie e.ca treuie ca locul unde va fi data gaura sa.ti amorteasca. trebuie sa ai langa tine vata si spirt :| neaparat cercelul sa fie dezinfectat http://www.youtube.com/......ttp?/watch sh cam ata. sper ca ti'am fost de ajutor nu ca altii cu saloanele lor pwwwwpi. fundita?!
styam de saloane dar eu stau intr-un oras mai mic dar oricum o sa ma interesez,,
nadylovehim întreabă: