| Dragutza_Catutza_1990 a întrebat:

Vreu si eu niste povesty sau dialoguri de dragoste..cat mai lungi...

4 răspunsuri:
| MogosanuAlexandru a răspuns:

Toamna lui 2007. EA abia se mutase in Bucuresti, venita din provincie dar totusi dintr-un oras mare(Constanta) a intrat intr-unul dintre cele mai bune licee (clasa a10a).Era genul de fata super tocilara, care greu iesea din cuvantul parintilor ei si a fost dificil sa-si faca prieteni.Clasele a10a murmurau pe la colturi de venirea unei necunostea la a10a A, o tocialara adevarata, dar al naibi de frumoasa.Era blonda, cu ochii albastri si cu un chip angelic de zici ca scapase din povestile cu zane.Ca in orice liceu care se respecta exista o fata, sau un baiat sau chiar o fata si un baiat care detin popularitatea suprema.El era a11a,cel mai frumos baiat din scoala, foarte inteligent si pe deasupra mai avea si bani.Cum un asemenea specimen nu rateaza nicio ocazie a vrut sa fie el cel care s-o ''inaugureze''(exact asa mi-a spus ea ca a auzit). Dintrodata acest tip a inceput sa mearga la clasa la ea, vorbeau foarte mult pe mess ba inclusiv ma trezeam cu el dupa noi cand ieseam.Era prea amabil, el fiind genul de baiat smecher, care isi tragea gasca dupa el oriunde.Asta a tinut cam o luna jumate dupa care intr-o seara s-au intalnit intr-un parculet de langa casa mea(statea la mine).S-au plimbat putin apoi el a oprit-o pe o banca si a sarutat-o din senin.Mi-a marturisit ca a vrut sa-l respinga la inceput dar i-au lipsit puterile.DE atunci au fost impreuna.Ea il adora, iar el...el oscila intre ce le promisese prietenilor si ce ar vrea el sa faca.Incerca sa castige pariul insa ea nu se lasa.Erau fericiti, se iubeau si ca sa nu mai zic ca o scoala intreaga ii invidia.Dar inevitabilul s-a intamplat:ea l-a auzit intr-o zi vorbind cu prietenii lui si l-a parasit printr-un SMS.A doua zi el a venit acasa la noi si a incercat s-o faca sa intealaga ca nu e adevarat.Plangea si ea, plangea si el...dar el plangea pentru ca s eindragostise nebuneste de ea.Am incercat s-o protejez.Pentru o vreme nu s-au mai vazut decat accidental la scoala.Ea s-a schimbat foarte mult in acel timp.Incepuse sa bea, sa fumeze ba chiar a avut o tentativa de sinucidere.Il adora si nu concepea ca nu va mai fi niciodata cu el.pe cealalta parte am auzit de la prietenii lui ca el nu mai iesea din casa si intrase intr-o depresie de care cu greu a scapat.In prezent de el nu mai stiu nimic, am auzit ca a plecat sa faca facultatea la Iasi la un unchi sau ceva.Ea a intrat la drept, a trecut peste acea deceptie care a fost pe cale sa o distruga, insa si acum isi mai aminteste cat de mult l-a iubit.E o poveste reala si foarte trista dupa parerea mea.O stiu atat de bine pentru ca ea este verisoara mea. Funda?