| Black_Deea_1998 a întrebat:

vroiam sa intreb....eu sunt cea mai buna la desenat din clasa si toti colegii apeleaza la mine sa le fac desene,chestia e ca dupa ce ii ajut mereu imi intorc spatele si imi vorbesc urat, ce sfaturi imi puteti da? nu pot sa le zic nu.

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Sa inveti sa le zici nu celor care nu merita, pentru ca asa isi bat joc de tine. Ori cere-le bani pentru desene, pentru ca ei ia nota pe munca ta pana la urma, ori nu le mai faci delocwinking

| Black_Deea_1998 explică (pentru IsabelaIssa):

Multumesc pentru sfatwinking am reusit sa zic la cateva persoane nu dar, daca nu le fac mereu ma vor lua in ras si nu stiu ce sa fac in privinta asta astia din clasa mea sunt comentatori.

| IsabelaIssa a răspuns (pentru Black_Deea_1998):

Nu trebuie sa te intereseze comentariile lor. Fii mandra ca esti talentata si lasa-i pe altii sa comentezewinking

| Black_Deea_1998 explică (pentru IsabelaIssa):

Ai dreptate! poate le e ciuda! ei bine cateodata ma mai iau in ras la mate e singura mea slabiciune... frate daca nu stiu la o materie nu inseamna ca nu stiu la altele.ei ma tachineaza doar pentru ca sunt slaba la mate si nu sunt asa de bagareata in seama ca ei

| IsabelaIssa a răspuns (pentru Black_Deea_1998):

Nici ei nu sunt buni la toate! ei de ce nu sunt buni la desen? happy

8 răspunsuri:
| VanillaBloodWolf a răspuns:

Exact, au dreptate. Nu esti obligata sa o faci. Si ce daca o sa-ti zica ceva imediat dupa? Odata si odata tot vor vedea ca nu au cu cine si vor renunta. Nu trebuie sa te preocupe ce gandesc altii despre tine, important este ce crezi tu despre tine. Mai bine ii refuzi acum, decat pana la urma sa te ia de fraiera. Nu trebuie sa le raspunzi urat, sau sa fi artagoasa. Fii diplomata si sigur o sa te ajute mult in viata! Si in plus, este meritul tau pentru acele desene, nu ii lasa sa ti-l fure!

| Yoคna a răspuns:

Nu trebuie sa le mai desenezi si ce este cel mai important sa nu le asculti vorbele, gura lumii nu o poti inchide. Daca spun ceva urat despre tine intoarce-te cu spatele si pleaca, asta ii va doare cel mai tare. Sau daca nu, le poti face un desen urat, nu frumos

| xFakeSmilex a răspuns:

Nu poti? Atunci invata. Nu sunt nici eu de acord cu colegii care ii pun pe alti sa le faca desenele in timp ce eu ma chinui chiar si cateva ore la un desen reusit.
Nu ii mai ajuta, iti va fi mai bine asa.

| Black_Deea_1998 explică:

Multumesc pentru sfaturi