Pai cel mai e bine e acasa, la meniu niste aperitive, pizza, inghetata si tort si sucuri nelipsita cola, suc natural si sampanie pentru copii (normal :> ) [nimeni no sa stea sa bage prea mult in el :))] muzica :-? cauta pe net "muzica de petrecere" eu mi-am luat un astfel de fisier si are km tot ce trebuie :) apoi puteti juca adevar sau provocare, monopoly sau jocu ala cu scaunele sau mai stiu eu ce :) sunt mai multe jocuri amuzante pe site-ul asta: http://www.ghidpetrecericopii.ro/jocuri.html petrecere frumoasa :)
Buna! Am citit totul dar am amas mut cand ai zis : "acasa va fi plictisitor", nu`i adevarat ! Daca esti o gazda buna si stii cum sa distrezi lumea va fi cea mai tare petrecere EVER! Nu conteaza ca ai un apartament sau o casa mica, cu ceva muzica buna, voie buna, bautura si mancare poti face orice! O poti pune pe mama ta sa iti faca pizza la cuptor, sa faca un meniu alcatuit din : alune, biscuiti, fistic, struguri etc. si la final un tort! In 3 ore poti distra niste copiii cat pentru 1 luna! Sper ca am fost de ajutor