| helloSweety a întrebat:

Vrwau sa va spun ca numai am aproape nici-o prietena, mai am decat 2 deoarece toate care mi le-am facut imi sunt prietene false si acum m-au lasat balta si numai vb. cu mine deloc decat celelalte 2.
M-am gandit sa astept un an pana merg la liceu, dar ce fac pana atunci deoarece cele 2 prietene pe care le mai am nu sunt in clasa cu mine sunt intr-a 7-a si eu a 8-a si din clasa nu am pe nimeni si dac trebuie sa facem ceva in echipa sau ceva nu am cu cine sa fac echipa.
NUmai am prietene decat pe cele 2 si eu as vrea mai multe.
Ce sa fac?
Dau' funda! :*

3 răspunsuri:
| JajaAliensHere a răspuns:

Buna! Nu-ti face griji. La scoala oricum nu prea exista prietenie adevarata. Incearca sa le tii aproape pe cele 2 prietene, dar daca sunt niste prefacute, precum celelalte, mai bine singura in banca ta si linistita.
In rest, iti poti face prieteni in alte locuri... Incearca sa te bagi in vorba cu anumite persoane cand esti la cumparaturi, la mall, sau poate chiar la mare, ca tot e vara. happy

| Charice a răspuns:

Nu trebuie sa alergi cu disperare in cautarea unor prietene bune happy daca ele o sa fie atat de bune o sa vina de la sine. Si eu m-am certat cu" cea mai buna prietena a mea " si crede-ma acum imi e mai bine fara ea happy

| MiKiDuTzaEo a răspuns:

Prietenele adevarate se pot gasi uneori din intamplare! Poate ai vreo "dusmanca" sa zicem! si ea iti poate deveni cea mai buna prietena! nu cauta cu disperare vin ele cand vor! parerea mea :*