anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU :X Am 12 ani si 1, 65 m...sincer, mi se pare ca sunt prea inalta crying plus ca se fac tot felul de glume proaste (ca la 16 ani o sa am 2 m ) crying Credeti ca o sa mai cresc in inaltime? Sunt putin ingrijorata nu vreau sa fiu uriasa crying Astept pareri si sfaturi...:*

Răspuns Câştigător
| splash132 a răspuns:

Nu e nicio problema..mai ales la 1.65 nu esti inalta, poate decat fata de colegii tai care au o crestere mai intarziata...nu iti face griji, esti asa fiindca fetele se dezvolta mai repede, in special fata de baieti, astfel ca pe la 16 ani o sa ai o inaltime aproape definitiva, care poate varia mai tarziu cu cativa cm insa nu cu mult maxim 2-3 in unele cazuri si fii fericita ai 1.65 deja si mai ai sanse sa cresti.multor fete le-ar placea sa fie inalte, si de asemenea fetele inalte au cele mai sexy picioare :X funda?

7 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Eu nu cred că o să mai creşti prea mult. Te-ai dezvoltat brusc, asta nu înseamnă că vei creşte încontinuu. Probabil te vei mai înălţa maxim cu vreo 10 cm. Bine, dar depinde şi de părinţii tăi.

| ciresepeetno a răspuns:

Nu te speria eu am 12 ani si 1, 68 si imi place asta chiar daca sunt mai inalta big grin, nu te ingrijora acum ei fac glume fiindca nu sunt prea inalti si incearca sa se apere dar la maturitate o sa iti placa, ca esti inalta.

| Brâncuşi a răspuns:

Nu are nimic ca la varsta ta ai atata...eu spun sa nu te gandestii la varsta, cat timp nu te-a facut nimeni capra, poti fi happyhappy...Sigur o sa mai cresti mai ai pana la 18 ani cand nu mai cresti..la noi baietii la 22 terminam din crescut, din cate stiu eu, si nu, nu o sa fii uriasa, stai linistita:*.O zi buna iti doresc.

| Irinaaa13 a răspuns:

La 18 ani nu o sa mai cresc in inaltime? thinking :-\

| Iwanttodie a răspuns:

Eu am 15 ani si am 1, 70 m. Eu tot spuneam ca sunt 'nalta, si ca nu-mi sta bine. Dar acum ma accept asa cum sunt.

| Derp70 a răspuns:

Faptul ca esti mai inalta nu e nimic rau, eu am 13 ani si 1, 70.Cred ca vei mai creste pana la 14 ani.

| RaulPTR a răspuns:

Salut. happy Si eu sunt baiat, cand aveam 12 ani aveam aprox. 1.70-1.72 inaltime. Acum la 13 ani, am 1.75. Si nu-mi pasa ce imi spun altii, pentru ca eu ma simt ca un fel de "lord" printre prieteni mei laughing Si app. inaltime parintolor tai nu conteaza decat 2%. Poti sa ai parinti uriasi si sa ai 1.50m. Si oricum e mai bine sa fi inalta decat o piticanie. happy