Eu cred ca vor ca tu sa crezi in aceste lucruri, iar dupa accea vor sa devii dependenta! Adica, iti spun lucruri si tu cand ai probleme apelezi la ei. Asta e o prostie, nu crede chestiilea astea, ignora mesajele, nu o sa primesti nici un ban, cunostintele mele au cazut plasa acestei prostii si le-a parut rau, nu face acelasi lucru!
In concluzie, spune-le: Va rog sa nu-mi mai trimiteti mesaje, nu sunt interesata!
Sper ca te-am Ajutat!
Mai bine stai cuminte.
Sincer, eu nu prea ma simt in largul meu cu chestii de astea...
Deci mai bine lasa inelul luxor si alte chestii.(care nu au nici o putere). Pace
O alta metoda de control a asupra mintilor labile si slabe.
Atata timp cat dai "credinta" la asa ceva, inseamna ca esti o persoana foarte infuentabila, credula, si lipsita de logica. Si aici nu ma refeream la tine, am dat un exemplu generelizat.
Si hai sa iti fac si o "definitie" reala si logica, in ceea ce ii priveste pe acesti "Clarvazatori"
"Clarvazator": este acea persoana care prin cunoasterea psihicului uman, se foloseste de potentiala victima (o persoana credula) sa castige ceva de urma acesteia, fie vorba de bani, bunuri materiale sau chiar pentru publicitate, pentru a atrage cat mai multi clienti.
Capacitatea lor de convingere este mare. Dar zic "mare" doar in raport cu lipsa de gandire logica a victimei.
Daca tu vrei sa crezi in asa ceva, si sa dai curs acelor mesaje, nu te opreste nimeni, riscul este pe pielea ta.
Plus ca acele mesaje pot contine virusi in cel mai rau caz
Ti-as sugera sa dai un click pe butonul de "unscribe" care se afla in partea de jos a paginii cu e-mailul respectiv, pentru a scapa de ele.
Daca crezi in Dumnezeu nu ar trebui sa te bagi in asa ceva, chestiile aste fiind doar niste inselatorii.plus...ai grija sa nu aiba hack-uri cu care daca tu esti de acord sa le dai 1 € ele sa-ti ia 100 €.
Eu ti-as sugera, cum am scris si mai sus, sa nu dai curs asestor tampenii si sa te bazezi pe propriile forte si Dumnezeu.
Sper ca ti-am dat macar un punct de reper.
MULT SUCCES!